Pagini de zi si noapte: Crema de corp cu ulei de cocos – yay or nay?

cocos

Oricand puteti citi si versiunea originala a articolului pe Pagini de zi si noapte , care e „un blog cu de toate”.

IMG_20160828_124857

Nu sunt eu fanul nr. 1 al cremelor de corp, dar acest produs m-a cam convins să le folosesc constant. Și am tras o concluzie – dacă miros suficient de bine, întind eu mâna după ele, nu din obligație, ci din plăcere. Crema cu ulei de cocos vine într-un recipient de 200ml, cu un aspect simplu, dar foarte simpatic. Cutia e destul de solidă, n-am reușit încă s-o scap, dar la cât de zăpăcită sunt… nu e exclus!

cocos 2IMG_20160828_124832Prima bilă albă a venit atunci când am deschis capacul și am observat că produsul e sigilat. Pentru asta, m-au cucerit din start! Apreciez foarte mult să fiu sigură că-s prima persoană care folosește acea cremă. Cred ca folia care sigilează produsul este necesară la orice produs, fie că e vorba de creme de corp, de față, scrub-uri sau altele de genul. Modul de aplicare e simplu, bineînțeles: se aplică produsul pe piele și se masează până la absorbția completă.

IMG_20160828_124857IMG_20160828_124910IMG_20160828_124933Are o textură onctuoasă, este catifelat, și intră destul de repede în piele. Miroase foarte fain, a cocos, dar nu pregnant. E un miros mai degrabă subtil, care rămâne o perioadă pe piele. Ce-mi place mult e că hidratează de nota 20, iar acest lucru se menține. Nu mirosul e punctul forte al acestei creme, dar o completează! Iar eu o folosesc cu plăcere și chiar am observat că mă țin constant de ea (eu care mă dau cu crema de corp de 2 ori pe an, poate după plajă, când mi se usucă pielea prea rău).

Sincer să vă spun, produsul ăsta chiar îmi e pe plac! Pentru că m-a convins și m-a disciplinat în privința hidratării corespunzătoare a corpului! Nu mai aștept să am pielea de șopârlă, previn treaba asta. Și în plus, crema conține ulei de cocos, care știți cât de ok este, ați tot auzit de beneficiile sale, și nu dați peste parabeni sau formaldehide. Așa că da, este un produs care merită încercat. Și prețul merită un like, pentru că produsul e spornic și nu se consumă foarte repede.

Nu uitați că aveți și voi o surpriză din partea echipei Bottega Verde, și anume un cod de discount de 10 % la orice comandă de pe site. Adăugați codul PAGINI la finalizarea comenzii și vă veți bucura de o reducere suplimentară față de ce este deja pe site (și credeți-mă, nu cred că e produs care să nu fie redus la preț!) Dar grăbiți-vă, doar primii 20 se vor bucura de acest cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *