Invata sa te asortezi cu parfumul preferat!

Zilnic ne gandim la noi moduri in care sa ne cream tinuta de zi sau de seara, astfel incat sa ne simtim bine in pielea noastra, dar si sa atragem privirile, rod al aprecierii celorlalti. Mai importanta decat a ne urca pe cel mai inalt toc sau a purta o rochie office, bineinteles, la birou, este asortarea parfumului cu momentul din zi potrivit, cu imprejurarea in care ne aflam, dar si cu propria personalitate si gusturile pe care le avem.

Fiecare dintre noi a avut poate parte de o zi in care nu si-a rasfatat pielea si simturile cu parfum, fie din cauza grabei in care ne-am obisnuit sa ne realizam ritualurile zilnice, fie din cauza indeciziei cu privire la care sortiment ar fi mai potrivit pentru ocazia respectiva.

Cel mai usor mod prin care putem scapa de aceeasta nehotarare e cunoasterea unor aspecte esentiale despre parfmuri, in acelasi mod in care suntem constiente de beneficiile aplicarii atat a cremei de zi, a celei de noapte, cat si a serumurilor.

Pentru ca marea majoritate a timpului il petrecem la locul de munca, atentia pe care o acordam prezentei noastre in acest spatiu poate face parte dintr-o ulterioara caracterizare a propriei persoane. Discretia si acel putin care de fapt inseamna mult le gasim cel mai usor intr-o apa de toaleta potrivita tuturor tipurilor de piele, care imbina prospetimea cu aromele florale si se potrivesc celor care isi doresc sa debordeze gratie si eleganta. Apa de toaleta Bottega Verde, Gradinile Toscanei – Fructele Soarelui conține acele note fresh de citrice, trandafir, lavanda, mosc alb si lemn de cedru, care iti fac sufletul sa radieze de fericire si iti ofera calmul de care ai nevoie de a te bucura de fiecare moment al zilei. Si cum ai putea fi mai eficienta la lucru, decat inconjurata de o mireasma dulce si energizanta, care iti face simtul olfactiv sa vibreze?

Preferintele noastre difera si in materie de parfumuri, iar o aroma dulceaga, in locul celei fresh, este posibil sa ne multumeasca mai mult pe unele dintre noi. Apa de toaleta cu vanilie neagra din aceeasi gama confera o nota eleganta unei tinute de zi, avand extractul de fructe ca nota de mijloc, iar florile de vanilie, laptele de cocos si boabele de cafea ca note de varf. Latura ta eleganta va iesi in evidenta cu siguranta, prin fiecare miscare pe care o vei face in activitatea ta zilnica.

Avand un stil de viata activ, nu ne permitem sa renuntam la o escapada nocturna, fie ea o iesire la un concert, acompaniat de un pahar de vin sau la o plimbare care sa ne deconecteze de ritmul alert in care ni s-a desfasurat activitatea pe parcursul zilei. Parfumul Le rouge by Bottega Verde reprezinta un adevarat caleidoscop magic de emotii, care, prin amestecul de patchouli si mosc, seduce si incanta orice gust rafinat si atent la arome inconfundabile. Varianta Lei Glam, care are ca note de varf coacazele si crinii, iar ca note de baza lemnul dulce si acordurile pudrate, e in ton cu o tinuta glamorous care are nevoie de acel mic retus final, pentru a impresiona si a avea un efect de lunga durata.

Momentul de a ne deconecta de la rutina zilnica, petrecand timp pretios intr-o destinatie bine aleasa, merita, de asemenea, plusul aromatic care sa ne starneasca amintiri intense si demne de rememorat.  Apa de toaleta Incanto Marino dezvaluie o clipa atemporala si iti promite ca oriunde  te-ai afla, la mare sau la munte, avand parte de vreme insorita sau ploioasa, timpul va trece intr-un ritm relaxant, care iti va permite sa te bucuri de emotiile profunde inspirate de un concediu binemeritat.

Cum ar fi insa o vacanta fara serile lungi, in care plimbarile sub clar de luna si trairile intense nu mai sunt doar de domeniul filmelor romantice in care ne-am imaginat mereu ca fiind personaje principale. Atunci, mai mult ca oricand, vrem sa fim senzuale si sa ne simtim ca un magnet care atrage pareri si ganduri pozitive. Apa de toaleta Gardenia Reale, construita pe un fundal cald de mosc alb, vorbeste despre frumusetea si eleganta absoluta, in fata careia romantismul si senzatia de placere nu rezista fara a-si spune cuvantul. Purtand acest parfum, specialul capata valente de superlativ, iar tu te indragostesti de ceea ce inseamna apetisant si sofisticat, totodata.

Doar tu poti alege parfumul care ti se potriveste cel mai bine, dar e important sa il alegi in functie de caracteristicile tinutei si ale ocaziei de purtare. Ghideaza-te in functie de propria personalitate si poti fi pe rand adepta notelor fructate, dulci sau a tendintelor glam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *