5 produse de frumusete  pentru ziua pe care o rezervi doar pentru tine

In timp ce valurile de planuri si programele incarcate din agenda de lucru ne lasa din ce in ce mai putin timp pentru a ne ocupa de propria persoana, uitam sa ne acordam momente de ingrijire, devenind mai pasive in aceasta privinta de la o zi la alta. Ceea nu realizam, e ca ingrijirea personala si relaxarea sunt benefice atat pentru noi insine, cat si pentru cei din jurul nostru. A ne reincarca bateriile inseamna a ne pregati de interactiuni noi cu cei din jur, in care sa avem parte de o atmosfera placuta si prietenoasa.

Contrar unor pareri vehiculate de unele persoane, nu trebuie sa te retragi intr-o pestera de sare sau sa zbori pana in Elvetia pentru a te putea relaxa pe deplin si pentru a te simti mai tanara. Iti poti crea propriul spa chiar acasa, punandu-ti la dispozitie urmatoarele 5 poduse:

Ulei emolient de migdale dulci 

Este realizat exclusiv din ulei de migdale dulci si este recomandat pentru persoanele care isi doresc sa isi mentina pielea elastica si moale. Pielea se va intrema inca de la prima utilizare, iar tu vei fi mai relaxata, avand o piele atat de catifelata. Il puteti folosi de asemenea si in combinatie cu o crema de corp, prin adaugarea catorva picaturi. Formula uleiului este una fara parfum, ceea ce va permite combinarea celor doua produse, fara a intampina o interferare neplacuta a doua parfumuri diferite.

ulei

Un alt ulei special pe care vi-l propunem este cel din ulei de macese din Chile, potrivit atat pentru corp, cat si pentru fata. Este un tratament eficace in combaterea semnelor de imbatranire, este reparator si se adreseaza celor care isi doresc un produs cu o actiune antirid si de regenerare a tesutului epitelial.

altuleo

Crema de maini hidratanta cu extract de lavanda 

Este cunoscut faptul ca lavanda are proprietati de calmare asupra mintii, corpului si simturilor. Rasfata-te cu un masaj al mainilor, folosind aceasta crema cu extract de lavanda, pentru ca atat manichiura ta sa iasa in evidenta, cat si delicatetea mainilor. Printre ingredientele pe care le contine se numara si uleiul de cocos, mierea si vitamina E. Consistenta sa este vascoasa si imbraca pielea intr-un strat fin, care, odata intrat in piele, iti va proteja mainile de actiunea agresiva a factorilor externi.

crema

Gelul de dus Bottega Verde cu saruri din Marea Moarta 

Sarurile minerale destind muschii si tensiunile cotidiene si sunt recomandate pentru echilibrul energetic si psihoemotional. Folosind acest gel de dus, iti va creste  predispoziti la contemplare si meditatie. Este indicat celor care vor sa se elibere de stres, iar o baie calda de care sa te bucuri seara, folosind acest produs, iti va asigura o odihna linistita. Pentru o senzatie desavarsita, aplicati gelul direct pe pielea umeda si masati pana obtineti o spuma moale.

gel

Spray tonic si hidratant cu extract de muguri de trandafir, albastrea si aquaxyl 

In ziua ta de relaxare, gandeste-te si la ten, nu doar la hidratarea mainilor sau a picioarelor. Incearca acest spray, reimprospatandu-ti tenul cu un simplu gest. Ingredientele sale iti ajuta piele sa isi mentina gradul optim de hidratare. Vei arata fresh si vei radia, ca dupa o saptamana de concediu. Ai doua variante de a-l aplica: pulverizeaza-l sau aplica-l cu un tampon de vata pe tenul curatat anterior cu lapte demachiant. Restabileste-ti echilibrul natural al pielii in timp ce iti gasesti propriul echilibru!

spar

Masca Scrub Albicocca de la Bottega Verde, potrivita pentru toate tipurile de piele 

Exfolierea tenului este recomandat a fi realizata o data sau de doua ori pe saptamana. Ziua in care iti purifici fata si iti lasi porii sa respire usurati e mai constructiva daca ai in coltul tau de produse de ingrijire acest tratament 2 in 1: granulele obtinute din samburi de caisa exfoliaza lejer si indeparteaza celulele moarte, in timp ce uleiul de caisa hraneste piele si creaza un scut antioxidant. Vei avea un ten luminos, care va respira prin toti porii.

scrub

Primul pas spre relaxare e facut: stii ce produse sa alegi pentru a-ti putea amenaja propriul spa. Mai  ramane sa rupi din agenda cateva foi si sa te tratezi tu insati asa cum iti imaginezi ca ai vrea sa fii rasfatata la un spa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *