Unforeseeable: Esentiale pentru par si corp

Unforeseeable va ofera articolul in original.

Despre cateva produse marca Bottega Verde v-am vorbit si intr-un articol anterior. Daca pana acum a fost vorba despre produse de makeup sau lac de unghii, de data aceasta vom discuta despre produse pentru ingrijirea corpului si a parului.

Deoarece produsele au devenit in timp record preferatele mele, va voi povesti pe scurt efectele pe carele-au avut asupra mea.

Gelul de dus cu unt de shea este aliatul perfect impotriva pielii uscate. Nu necesita o cantitate mare de produs pentru a crea spuma necesara si curata foarte delicat pielea. Dupa folosire mirosul persista o perioada de timp, iar apoi mirosul se diminueaza treptat. Mie-mi place acest lucru deoarece gelurile de dus care au un miros prea puternic nu imi dau voie sa folosesc parfum deoarece s-ar combina mirosurile.

Mirosul delicios si dulce il fac alegerea perfecta pentru dimineti sau seri racoroase.

Samponul cu proteine de matase promite un efect matasos, conferind stralucire parului si il protejeaza de caldura uscatorului de par. Trebuie sa recunosc ca mirosul este cel mai mare atu al samponului, este absolut delicios. Miroase a bomboane cu fructe, in special capsuni… sau orice bomboana din magazinecare are ambalajul roz. Desigur ca si ambalajul samponului este tot roz si foarte placut privirii.

Imi place mult ca nu  este necesara o cantitate mare de produs pentru a face spuma necesara. Ca un sampon sa imi ofere senzatia ca isi face treaba si curata in profunzime, trebuie sa faca multa spuma. Cat mai multa.

Cu adevarat lasa parul matasos si usor de pieptanat, insa cu privire la protectia impotriva caldurii uscatorului nu sunt convinsa inca. Poate dupa o folosire pe o perioada mai lunga de timp se va observa acest detaliu.

Eu sunt foarte multumita de ambele  produse si cu siguranta se afla printre favoritele lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *