3 modalitati prin care iti poti aranja parul a doua zi dupa spalare

Chiar daca iubesti buclele, acestea nu reprezinta cea mai buna optiune zilnica pentru parul tau, mai ales daca acesta este si vopsit. Si, in plus, poate faci acest lucru pentru a nu permite monotoniei sa intervina, dar iti place cum se aseaza si cum luceste parul tau matasos.

Noi ne-am gandit sa-ti propunem cateva idei prin care sa iti schimbi aparitia in a doua sau a treia zi de la spalare, cand, in mod normal, te gandesti deja la momentul in care vei aplica balsamul si la mireasma sa florala. Nu e nevoie ca in aceste zile sa iti ascunzi parul sub o palarie sau sa porti acelasi coc strans in varful capului.

Inainte de toate, foloseste samponul cu seminte din in si proteine vegetale, care curata si hraneste intr-un mod eficient parul si nu il lasa moale, ci il imbraca in vitalitate. Este potrivit pentru utilizari frecvente, asa ca poti spune stop nerabdarii tale chiar in a 3-a zi dupa spalare, sau daca nu, mai devreme. In completarea acestuia, achizitioneaza-ti si un produs special care are in compozitie ulei din seminte de in, cu o aroma caracteristica unui buchet floral. Accesoriile de par de care ai nevoie sunt elasticele si agrafele simple, de preferat sa fie negre.

Cocul spiralat la baza gatului

  1. Tapeaza-ti parul de jos in sus, concentrandu-te pe jumatatea inferioara, pentru a adauga textura si volum cozii.
  2. Netezeste stratul superior al parului pentru ca acesta sa fie stralucitor si a nu parea dezordonat.
  3. Prinde o coada la nivelul cefei.
  4. Rasuceste parul si prinde-l intr-o bucla.
  5. Prinde-l cu agarafe.
  6. Lasa-ti lejere cateva suvite si aplica un ultim retus prin care sa dezordonezi putin coafura creata, ca aceasta sa nu para prea lucioasa.

second_day_hair-6

Impletitura stransa sus

  1. Foloseste produsul cu ulei din seminte pentru a evita incalcirea. Daca ai suvitele de par descurcate, vei avea si volum.
  2. Fa-ti cateva bucle lejere cu placa de intins.
  3. Creaza-ti doua impletituri mici si fixeaza-le din cand in cand cu elastice subtiri. Lasati-le mai lejere printr-un masaj cu degetele.
  4. Incruciseaza-le si fixeaza-le cu agrafe.
  5. Desfa benzile elastice folosite anterior si piaptana parul care nu e impletit.
  6. Lasa-ti lejere cateva suvite, care sa cada la nivelul fetei si foloseste din nou ulei la final, pentru a evita electrizarea firului de par, in urma folosirii placii.

second_day_hair-2

Coada incrucisata

  1. Imparte-ti parul in 3 sectiuni – doua in fata si una in spate.
  2. Prinde partea de par ramasa intr-o coada la baza gatului.
  3. Sectioneaza in doua una dintre cele doua parti din fata, ia suvita care e cea mai aproape de fata si adu-o peste coada. Prinde-o cu doua agrafe.
  4. Repeta acest lucru cu cealalta suvita, aducand-o langa cea prinsa initial.
  5. Ocupa-te si de cea de-a treia sectiune din cele trei mentionate la inceput si infasoar-o in jurul cozii.
  6. Ca si in celelate situatii, lasa-ti libere cateva suvite si coafura este gata.

second_day_hair-10

Incearca-le pe toate si vezi care te prinde mai bine! Folosind produsele potrivite pentru par, vei fi mereu multumita de cum acesta iti incadreaza fata si iti pune in evidentiaza trasaturile frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *