Ritualul de seara al unei pieli catifelate

Fiecare femeie are nevoie de momentele sale de rasfat pentru a se simti bine in pielea sa. Ingrijirea pielii, a tenului si acordarea unei atentii speciale ingrijirii parului necesita timp, insa rezultatele sunt spectaculoase.

Bottega Verde a realizat pentru femeile interesate de ingrijirea personala, o gama larga de produse de infrumusetare. Aceste produse naturale, ofera fiecarei femei ocazia de a fi mereu ingrijita, stralucitoare si admirata de cei din jur. Astazi iti prezentam ritualul pe care specialistii Bottega Verde ti-l recomanda pentru a avea pielea catifelata si tenul ingrijit in fiecare seara.

#1 Inainte de a-ti rasfata pielea corpului cu cele mai inmiresmate produse, te sfatuim sa iti demachiezi tenul. Dupa multe ore in care tenul tau este incarcat cu produse de make-up, merita un tratament special. Foloseste demachiant pentru fata cu extract din muguri de trandafiri si magnolie. Acest demachiant emana note florale si iti ofera o stare de bine. Avantajele sale sunt numeroase, iti curata delicat impuritatile tenului, iar pielea ta devine mai frumoasa, catifelata si luminoasa.

al4

#2 Dupa ce te-ai demachiat, lasa-ti pielea sa arate senzational vara aceasta cu noul gel de dus balsam-scrub cu obtinere rapida de spuma, cu extract de cofeina si microgranule din samburi de caise. Este foarte important ca vara sa acorzi mai multa atentie pielii si sa folosesti scrub pentru exfoliere. Aceasta emulsie are efect triplu, deoarece iti netezeste pielea, o hidrateaza si o pregateste pentru tratamentele cosmetice.

al3

#3 Dupa ce ai folosit gelul de dus balsam-scrub, te provocam sa iti surprinzi simturile cu noul gel de dus cu extract de viorele. Invaluie-te in mirosul fin, aplica o cantitate mica de produs pe pielea umeda, maseaza pana vei obtine o spuma moale si bucura-te de senzatia unica. Dupa ce scrub-ul te-a ajutat sa iti exfoliezi pielea, acest gel de dus cu extract de viorele te invita sa te relaxezi si sa te bucuri de momentele frumoase.

al2

#4 Dupa ce te-ai rasfatat in cada plina cu spuma, iti propunem sa continui ritualul de seara. Specialistii Bottega Verde iti recomanda sa iti tratezi corpul cu lapte de corp hidratant si calmant, cu extract de aloe vera. Aceasta planta este considerata de foarte multi ca fiind un adevarat miracol. Laptele de corp are efect calmant al pielii, ii ofera luminozitate si o tonifica. Aplica produsul pe tot corpul si maseaza cu miscari circulare pana cand va intra in piele. Cu arome de portocale, ceai verde, fructe de iasomie, flori de portocal, crin de vale, iti este greu sa nu alegi acest produs.

al

Tot ce iti mai ramane sa faci este sa te simti fabulos si pe deplin relaxata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *