Demachiantele care te fac constienta de curatarea tenului

Stiai ca cel mai important element pentru frumusetea tenului tau nu este trusa de machiaj, ci demachiantul? Acesta este un pas in care ar trebui sa investesti mai mult timp decat in oricare alta etapa a ritualului tau de frumusete si pe care n-ar trebui in nici un caz sa-l neglijezi, oricat de obosita te-ai simti seara.

In primul rand, prin curatarea tenului de seara se indeparteaza celulele moarte iar procesul de regenerare este posibil pe timpul noptii. O acumulare de celule deja moarte duce la inhibarea procesului de auto-regenerare si in final la imbatranirea prematura a tenului.

Iata cateva variante de demachiant care iti vor curata bland si eficient machiajul si impuritatile si te vor ajuta sa ii acorzi frumusetii tale naturale inca o zi.

Cea mai sensibila zona a fetei este cea din jurul ochilor, asa ca este nevoie sa ii acordam o atentie deosebita si sa o ingrijim cu produsele special destinate. Mai ales atunci cand purtam un rimel sau un creion pentru ochi rezistent la apa si vrem sa ne demachiem, pielea din jurul ochilor este agresata si in timp isi pierde elasticitatea si se rideaza mai usor. Asa ca e nevoie sa apelam la un demachiant special pentru ochi, bifazic, cu extract de musetel, care este ideal chiar si pentru machiajul rezistent la apa. Cele doua componente – faza pe baza de ulei si cea pe baza de apa – odata emulsionate, isi potenteaza reciproc actiunea de demachiere si elimina perfect si delicat orice tip de machiaj, fara sa lase urme. Extractul de musetel este cunoscut pentru proprietatile sale calmante, emoliente, protectoare si purificante.

Demachiant pentru ochi, bifazic, cu extract de musetel (125 ML)

Daca nu ai rabdarea si nici timpul necesar procesului de demachiere zilnic, dar vrei sa iti ingrijesti tenul si sa il mentii curat, cea mai buna varianta ar fi un demachiant spuma ce necesita si clatire, care cu un gest simplu gest indeparteaza eficient machiajul si impuritatile. Demachiantul de la Bottega Verde tip mousse, cu o formula imbogatita cu un derivat al arganului lasa pielea proaspata si incredibil de catifelata, fara efect de stralucire si fara senzatia de piele care exfoliaza, fiind pregatita pentru a primi tratamente ulterioare.

Argan de Maroc - Mousse demachiant cu ulei de argan regenerator si hranitor (100 ML)

Nu vrei sa modifici echilibrul natural al pielii cu nici un produs de curatare a tenului si iti doresti sa elimini urmele de machiaj si impuritatile intr-un mod cat mai delicat? O alegere foarte buna pentru tine ar putea fi un lapte demachiant pentru fata cu ulei si lapte din migdale dulci. Acesta indeparteaza eficient urmele de machiaj si impuritatile, si, datorita formulei sale bogate, transforma curatarea tenului intr-un adevarat ritual de infrumusetare. Acest lapte demaciant este ideal pentru orice tip de piele.

Migdale - Lapte demachiant pentru fata cu ulei si lapte din Migdale dulci (250 ML)

Daca ai un ten mixt, cea mai buna varianta pentru tine este un demachiant cu efect de normalizare, care nu ii confera tenului tau un luciu inestetic, mai ales in zona T. Spuma demachianta cu extract de castravete ar putea fi varianta potrivita pentru tenul tau mixt. Produsul este o spuma de tip mousse, care curata cu delicate, ajutand la normalizarea pielii. Contine extract de castravete si extract de brusture. Parfumata delicat, este o dulce modalitatea pentru curatarea zilnica a tenului.

Piele mixta - Spuma demachiant cu extract de castravete (150 ML)

Tenul gras, predispus la cosuri si puncte negre are nevoie de cea mai mare atentie in ceea ce priveste produsul de curatare, pentru ca acesta nu ar trebui sa incarce porii si sa sporeasca aparitia cosurilor. In cazul acesta, gelul demachiant exfoliant cu extract de grapefruit roz este perfect pentru nevoile tenului tau.

Gel demachiant exfoliant cu Grapefruit roz - purificant - pentru ten mixt si gras (100 ML)

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *