Nu toate rujurile rosii sunt la fel. Care e nunata ta, in functie de culoarea tenului?

Crezi ca atunci cand porti ruj rosu ai un look mult prea indraznet? Nu te simti confortabil cand buzele tale au o culoare sangerie si simti ca iesi prea mult in evidenta?

Cel mai bine este sa  iti dai seama ca nu toate rujurile rosii sunt la fel si cu siguranta exista o anumita nunata care se armonizeaza perfect cu chipul si cu tonul pielii tale.

Odata ce treci acest prag, vei fi convinsa de puterea seducatoare a rujului rosu si de beneficiile purtarii unei culori statement pe buze. Nuanta potrivita va transforma intregul tau look, vei avea un farmec aparte chiar daca este singurul produs de machiaj pe care l-ai folosit. Mai mult, un ruj rosu poate distrage atentia celor din jur de la anumite imperfectiuni ale tenului tau.

Iata care sunt nunatele de rosu care iti vor flata intreaga ta infatisare, in functie de nuanta tenului tau:

Pentru tenul deschis (fair)

In cazul in care ai tenul deschis, cel mai probabil subtonul este rece si intra in armonie perfecta cu un ruj rosu clasic, precum cel purtat de Marilyn Monroe; un ruj rosu cu subton cald, aproape corai, va oferi contrastul necesar pentru a iesi in evidenta.

Argan de Maroc - Ruj cu ulei de argan - rol protector - rosu indraznet

Rujul rosu care te va face sa stralucesti este cel cu ulei de argan si rol protector, de la Bottega Verde. Acesta este usor de aplicat, cremos si placut cu un aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresori externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Pentru o culoare vibranta. Textura cremoasa si usor de aplicat, ofera culoare intensa si ingrijita placuta.

 Ten rozaliu (bisque)

Tenului tau deschis cu un subton rozaliu uniform i se potriveste cel mai bine un ruj rosu cu subton rece, insa poti totodata sa porti si un ruj rosu cald.

Struguri rosii - Ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic - corai

Acestui tip de ten i se potriveste foarte bine rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic de la Bottega Verde. Acesta este mai mult decat un ruj… un intens tratament de hidratare de la prima aplicare. Formula speciala, cu rezistenta extraordinara este imbunatatita cu extract de struguri rosii si acid hialuronic. Textura cremoasa confera confort instantaneu. Amelioreaza cu +12%* hidratarea cutanata dupa15 zile

Ten bronzat (olive)

Rujurile cu subton cald arata cel mai bine pe femeile cu ten olive, insa si un ruj rosu clasic va face furori.

Tenul olive va fi flatat de rujul cu ulei de avocado si extract de aloe in nuanta corai.

Ruj cu ulei de avocado si extract de aloe - corai

Sclipitor, neted si precis in aplicare, acest ruj imbraca buzele intr-o lumina pura irezistibila, oferind o senzatie de maxim confort. Uleiul de avocado si extractul de aloe, fac ca buzele sa fie emoliente si hidratate.

Ten inchis (tawny)

Rujul rosu cald este varianta cea mai potrivita pentru tenul inchis, insa un rosu care bate usor in roz este de asemenea o priveliste incantatoare. Pentru tenul inchis, specializtii Bottega Verde recomanda rujul stick, foarte lucios, in nuanta rosu zmeura.

Ruj stick, foarte lucios, cu unt de shea - rosu zmeura

Este un ruj cu performante extraordinare: foarte cremos la aplicare, are corectitudinea cromatica a unui ruj si luminozitatea expectionala a unui luciu. Ca efect are un luciu maxim! Formula emolienta, cu unt de shea, confera confort si emolienta. Are corectitudinea cromatica a unui ruj si luminozitatea exceptionala a unui luciu.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *