GreatFashion.ro: 5 produse cosmetice bio italienesti de exceptie, pe care trebuie sa le ai in trusa beauty

cosmetice-bio-bottega-verde-e1476626615692

Articol aparut prima data pe GreatFashion.ro

Indiferent de anotimp, fie ca razele soarelui ne incalzesc corpul, fie ca vantul si ploaia suiera salbatic si ne aduc frigul, cu totii ne dorim sa ne simtim confortabil cu temperatura si sa ne asiguram ca pielea noastra este OK si fericita.

Iar pentru asta, avem nevoie de 5 produse cosmetice bio italienesti de exceptie.

Suntem preocupati zilnic de sanatatea noastra. Putem reusi sa facem ca organismul nostru sa functioneze in parametri normali iar pielea sa poata fi hidratata doar cu ajutorul unor produse naturale, de calitate. Bogate in nutrienti si care asigura echilibrul si elasticitatea necesara tenului, mainilor si corpului nostru. Le analizam pe rand.

  1. Lavanda – Crema de corp cu extract de lavanda italiana si miere

Aceasta crema de corp este deosebita. Contine extract de lavanda originara din culturi traditionale italiene in muntii Apenini, ulei de cocos, ulei de argan si miere.

Iar Lavanda, cunoscuta de secole pentru parfumul ei inconfundabil si calitatile exceptionale, face parte din patrimoniul cosmetic al Italiei, fiecare picatura din esenta ei nepretuita daruieste o stare de bine, relaxare, dispozitie buna. De altminteri, Lavandei i-au fost atribuite proprietati benefice nu doar pentru spirit, cat si pentru fizic – cremele pe baza de lavanda au efecte de calmare si reconstructie.

Beneficiile observate de noi:

Este ideala pentru pentru toate tipurile de piele; este hidratanta si emolienta; Ofera elasticitate si catifelare pentru pielea corpului; Este bogata in ingrediente active naturale, printre care extractul de lavanda din culturile din muntii Apenini, ulei de cocos, miere si ulei de Argan; Este hranitoare si tonica; Este potrivita pentru masaj, rasfata pielea si o parfumeaza placut.

  1. Iris – Sapun

Este un sapun special, mangaie si rasfata pielea atat cu proprietatile sale cat si cu parfumul relaxant.

Aroma sa contine Nota de varf: bergamota Calabria, mandarina chinezeasca, flori de in. Note de mijloc: iris albastru, violet, trandafir de mai. Nota de baza: boabe de tonka, mosc alb, lemn de Tek.

Beneficiile observate de noi:

Curata in profunzime pielea, lasand-o catifelata si parfumata; Pune in valoare pielea si incanta simturile, oferindu-ti o senzatie de stare de bine si de relaxare. CLICK AICI

bottega-verde-produse-cosmetice-bio-italienesti

  1. Argan de Maroc – Parfum Deodorant racoritor cu Ulei de Argan regenerator si hranitor

Acest parfum deodorant este unul de exceptie. Ca deodorant natural, detine o formula delicata imbogatita cu Argan care odorizeaza eficient fara a modifica transpiratia naturala.

Note de varf: citrice/fresh (bergamota, coaja de lamaie, coriandru). Note de mijloc: florale (flori albe, lacramioare, iris). Note de baza: lemnoase, ambra, muschi (lemn de cedru, mesteacan, chihlimbir, vanilie, mosc)

Iar parfumul sau, intens si electric, iti rasfata cu adevarat toate simturile!

Beneficiile observate de noi:

Este benefic pentru toate tipurile de piele; Parfumul sau dulce si imbatator reuseste sa ofere prospetime instantanee si bunastare prelungita; Dulceata acestui parfum imbata pielea in arome, regland prospetimea pielii si bunastarea pe toata durata zile; Este sub forma de produs lichid, in recipient practic in forma spray; Ideal pentru toti cei care care doresc sa-si mentina pielea fresh.

  1. Iris – Gel de dus

Cand vrem sa avem o stare de bine si sa ne simtim rasfatati, e bine sa apelam la ritualul japonez de curatare cu bai cu petale de Iris, flori cu parfum primavaratic, proaspete si fine precum briza de seara.

Beneficiile observate de noi:

Acest gel de dus, vorbeste de la sine si ne rasfata simturile cu parfumuri proaspete si seducatoare; Curata corpul in profunzime; se adreseaza tuturor tipurilor de piele; Produce o spuma cremoasa si densa; Are arome florale, proaspete, de muschi, si note dulci, de trandafiri si violete.

  1. Lavanda – sapun lichid cu extract de lavanda italiana

Acest sapun lichid pentru maini detine o formula speciala ce contine extract de levantica din culturile de provenienta din Muntii Apenini.

Aroma: Nota de varf: bergamota, lavanda, frunze de edera. Nota de mijloc: salvie, pelin, patchouli. Nota de baza: vanilie, ambra si mosc.

Beneficiile observate de noi:

Curata eficient si delicat si elimina mirosurile, oferind un miros proaspat de levantica; este un sapun lichid imbogatit cu proteine de grau; Este ideal pentru toate tipurile de piele; Ofera o curatare eficienta a mainilor, eliberand un parfum proaspat de lavanda.

SFATUL NOSTRU

Indiferent care sunt zonele care au o necesitate de hidratare mai mare, ai nevoie de produse speciale pentru fiecare categorie, naturale si bogate in nutrienti. Pentru o ingrijire deplina si o sanatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii, VEZI AICI INTREAGA OFERTA.

UN ULTIM PONT: Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul GREAT inainte să finalizati comanda. Grabiți-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *