Paginidezisinoapte.ro: Set cu unt de shea de la Bottega Verde

bottega-777x437Articol apărut prima dată pe Pagini de zi și noapte.

Neața bună, oameni dragi! Azi am programat consult general, deci încerc să stau cât mai calmă, deși lipsa cafelei nu mă ajută prea mult. Dat fiind faptul că cică o să ne ia tensiune, glicemia și ne vor face EKG, nici n-am mâncat, nici nimic. Urât! Dar trece și am cafeaua pregătită. Cafea verde de fapt, dar despre asta o să vă povestesc altă dată. Azi vorbim despre setul cu unt de shea de la Bottega Verde, care cuprinde un gel de duș, unt de corp și cremă de mâini. Toată afacerea de 3 produse a costat 99 lei, plus transport gratis.

gel-dus-karite1. Gel de duș cu unt de shea

Gelul de duș vine în varianta de 200 ml, are o culoare albă, este cremos și are un miros deosebit. Face spumă multă, e spornic, noi îl folosim de mai bine de-o săptămână și n-am consumat nici jumătate din el. Mirosul e perfect pentru sezonul rece, are note de vanilie și de cocos, și persistă ceva timp! Vă las și lista de ingrediente, eu zic că-s ok (parfumul ăla e pe la început, dar deh, dacă vrei să miroasă bine…) Mi-a plăcut, curăță bine, nu lasă pielea uscată, ci înmiresmată.

gel-dus-karite-2

2. Unt de corp cu shea

shea-sigilat unt-corp-shea unt-shea

De acest unt m-am îndrăgostit pe loc! Este cel mai bun produs de corp pe care l-am avut vreodată. În primul rând, mi-a plăcut faptul c-a venit sigilat. Sunt prima persoană care l-a atins, știu sigur lucrul ăsta. În al doilea rând, mirosul te înnebunește. Aceleași note plăcute și calde. În al treilea rând, textura este de vis! Atât de onctuoasă, atât de catifelată, lasă o piele hidratată la maxim și parfumată pentru ore bune! Folosesc acest un și pe tălpi și mi le-a catifelat în două zile, fără să mai folosesc pilă de călcâie.

3. Cremă de mâini cu unt de shea

crema-mainicrema-maini-shea

La crema de mâini m-a surprins sigiliul. Nu am mai văzut un asemenea produs cu sigiliu de plastic, și mie se pare foarte ok. Dacă vrem garanții pentru tenul sau corpul nostru, de ce să nu avem și pentru mâini? Mirosul e la fel de plăcut, iar hidratarea este de vis, îmi simt mâinile catifelate de la primul contact, și se păstrează așa timp îndelungat!

Setul cu unt de shea mi-a plăcut la nebunie, cred c-am făcut o alegere grozavă pentru iarna care pare că vine din ce în ce mai repede. Produsele Bottega Verde mi-au făcut o impresie foarte bună și vi le recomand cu drag! Și pentru voi am și un cod de reducere de 10% la orice comandă. Treceți la finalul comenzii codul PAGINI și bucurați-vă de discount. Doar primii 20 au această șansă, deci grăbiți-vă! Voi ați încercat produsele Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *