Amalia Marinescu Blog: Black Friday la Bottega Verde

vlad

Acest articol a aparut prima data pe Amalia Marinescu Blog.

Astăzi am avut plăcerea să particip la un eveniment organizat de Bottega Verde, într-un loc simpatic, primitor și cochet- SanThe Fitoceainărie.

La eveniment au fost prezente mai mulți bloggeri din București și cu ocazia aceasta, am desenat frumusețea, pe șabloanele oferite de ilustratorul Liliana Arnăutu!

De asemenea, am aflat câteva lucruri importante, unul dintre ele fiind legat de Black Friday:

– reducerile se vor aplica tuturor produselor aflate pe site
– campania de reduceri se va derula în 2 weekenduri: 12-13.11.2016 și 19-20.11.2016
– reducerile vor fi de până la 80%

Despre produsele Bottega Verde, eu am mai vorbit aiciaiciaici și aici.

La fiecare comandă, dacă alegeți să donați 5 sau 25 de lei din valoarea totală a comenzii, contribuiți la salvarea mediului, fiecare donație fiind egală cu plantarea unui copăcel- la schimb primiți un magnet sau o trăistuță pictată de Liliana Arnăutu.

Întâlnirea a fost una constructivă, am aflat informații utile și am cunoscut oameni frumoși, pasionați de ceea ce fac. Plus că ne-am distrat colorând și savurând cel mai gustos ceai. Cu siguranță calitatea produselor Bottega Verde se observă și în cea a oamenilor care le promovează și utilizează. Grija deosebită față de oameni și natură face din acest brand unul dintre preferatele mele.

Eu una vă recomand din toată inima produsele lor. Și dacă sunteți în căutare de cadouri pentru cei dragi, eu zic să profitați de super ofertele de Black Friday. Puteți intra pe http://www.bottegaverde.ro/  și să vă alegeți deja preferatele!

La finalul întâlnirii am fost surprinsă și cu un mic cadou, dar despre el vă povestesc într-o altă postare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *