Notitele Ionelei: O vopsea perfectă de la BottegaVerde.ro achiziționată!

14996384_1168584749898024_1350971666_n

Acest articol a aparut prima data pe Notitele Ionelei.

Bine v-am regăsit dragele mele, vă rog să îmi scuzați absența. Așa cum v-am promis pe facebook și instagram a venit momentul perfect pentru a discuta despre minunata vopsea de păr primită de la BottegaVerde.ro. Am luat două cutii pentru că am părul foarte des și lung și o singură cutie nu îmi ajunge. Vopseaua achiziționată este: COLOR BRIO – VOPSEA DE PAR – CASTANIU DESCHIS CU IRIZATII INTENSE (60 ML + 60 ML + 20 ML).

Cei care mă cunosc știu deja cât de mult a suferit părul meu în urma vechilor vopsiri și ca să fiu sinceră și acum îmi era teamă să nu îmi ard părul. Am ales această culoare pentru că mi-a plăcut ideea de a avea părul de culoarea vișinei putrede, bine sinceră să fiu nu mă așteptam să se prindă așa de frumos. Mai jos puteți vedea ce conține o astfel de cutie de vopsea.

  • balsamul de păr, acesta se folosește după vopsire și are un miros foarte plăcut.
  • un mic instrument care să ne ajute să ne vopsim uniform, capătul acela de plastic se rupe și rămâne câteva șanțuri prin care vopseaua poate fi eliberată.
  • ca la orice vopsea avem tubul de vopsea și sticluța în care vom pregăti amestecul.
  • foaia cu instrucțiuni vine alături de o surpriză, mai exact pe ea sunt prinse mânușile, era cât pe ce să nu le observ deși citisem că trebuie să se afle în cutie.

Eu sunt super mulțumită de rezultat, în sfârșit părul meu este sănătos și nu îmi mai este frică să îl vopsesc. Acum vreau să văd cât va rezista această culoare pe părul meu și să mă vopsesc doar cu astfel de culori care mă prind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *