3 sfaturi pentru ingrijirea parului inchis la culoare

Indiferent daca esti una dintre norocoasele care s-au nascut cu un par brunet stralucitor sau daca ca l-ai obtinut prin vopsire repetata, scopul tau ar trebui sa fie mentinerea intenstitatii culorii cat mai mult timp, impreuna cu hidratarea si ingrijirea parului. Descopera 3 sfaturi importante pentru mentinerea unui brunet intens si sanatos!

Hidrateaza-ti parul

Dupa cum probabil stii deja, parul brunet are nevoie de o hidratare mai intensa decat cel in nuante deschise. Daca folosesti balsam dupa fiecare spalare, vei avea un par superb cu siguranta. Totusi, daca parul este vopsit si il supui unor tratamente la temperaturi ridicate, ar fi bine ca din cand in cand sa aplici diverse masti. O masca pentru par uscat, cu ulei de masline extravirgin – Olivo aplicata pe parul umed si mentinuta timp de 30 – 50 de minute, va oferi parului tau un aspect impecabil. Acest produs are o formula cremoasa care hraneste firul de par in profunzime, fiind destinat parului uscat, deshidratat si rebel. Caracterizat de textura matasoasa si parfumata, imbina ingredientele hidratante ale pantenolului cu proprietatile nutritive ale uleiului de masline extravirgin. De la prima aplicare, parul isi recapata frumusetea naturala, stralucirea, moliciunea si poate fi mai usor pieptanat.

Incearca sa il speli cat mai rar

Luciul pe care il are de la natura parul inchis la culoare provine inclusiv de la uleiurile pe care le secreta scalpul. Astfel, aceste substante existente pe lungimea firelor de par stimuleaza si mai mult stralucirea acestuia. De preferat este sa il speli la cel putin trei zile. Chiar daca la inceput se va ingrasa din cauza faptului ca s-a obisnuit cu un anumit ritm de spalare, la final el se va obisnui cu ritmul impus de tine.

Intensifica-i culoarea

Daca observi ca parul tau si-a mai pierdut din intensitatea culorii, este recomandat sa ii aplici un tratament care sa revigoreze nuanta inchisa. Aplica o masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii pentru par vopsit si cu suvite – olio di nocce e frutti rossi. Doar intr-un minut parul este hranit de la radacina la varfuri lasand firele moi si stralucitoare si mentinand in acelasi timp culoarea plina de stralucire. Combina actiunea nutritiva a uleiului de nuci braziliene cu ingredientele remineralizante ale fructelor rosii, care confera vitalitate parului . Este potrivit pentru hranirea in profunzime a parului si a-l proteja timp indelungat.  Lasa produsul sa actioneze cateva minute pentru a patrunde in firul de par, dupa care se clateste cu apa rece din belsug.

Bottega Verde crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe invataturile naturii, iar produsele de ingrijire a parului concepute sunt dovada activa a acestui fapt. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii Bottega Verde de fiecare data, cu fiecare produs creat, dovada fiind cele peste 300 de ingrediente active, care fac parte din patrimoniul pretios din spatele celor mai bune cosmetice Bottega Verde. Produsele de ingrijire a parului Bottega Verde au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si in detalii cum este ambalajul. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de Bottega Verde. Intra pe www.bottegaverde.ro pentru a descoperi produse de ingrijire pentru fiecare tip de par in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *