Machiaj smokey eyes in 10 minute

Un nou tutorial de machiaj iti este prezentat de make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has.Este vorba de un machiaj clasic dar si modern in acelasi timp.Toata lumea il iubeste si foarte multe femei cred ca este foarte greu de realizat, insa expertii ne arata ca nu este.

Acest tip de machiaj se poate purta atat ziua cat si seara, iar culorile folosite pot fi numeroase. Pentru un machiaj de zi poti folosi tonuri calde, maro sau bej, in general mate, dar seara il putem intensifica, pentru o privire dramatica.

„Tot de ce ai nevoie este un creion negru cremos, o pensula pentru blending si o pensula cu care vei aplica fardul,”ne explica Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro

Smokey eyes pentru zi

Inainte de aplicarea machiajului propriu zis, trebuie sa urmezi pasii esentiali din fiecare zi:curatare, tonifiere, hidratare. Dupa ce ai aplicat crema hidratanta, aplica un gel anticearcan. Alege gelul anticearcan cu un complex activ din soia, orez si drojdie de la Bottegaverde.ro.

Urmeaza aplicarea fondului de ten si nu te sfii sa combini doua nuante pentru a ajunge la culoare potrivita tie. Extinde aplicarea si pe zona gatului, pentru a nu crea un efect de masca. Incearca fondul de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine, de la BottegaVerde.ro.

Daca simti ca ai nevoie si de anticearcan, acum este momentul aplicarii lui. Urmeaza apoi fardul pentru pleoape, iar pentru o mai buna rezistare a acestuia, poti apela la o baza de machiaj special creata pentru fardul de pleoape.

Aplicarea fardului se face cu o pensula, culoarea fiind asezata pe toata baza ploapei. Alege urmatoarea culoare si aplica fard in continuare. Ia alta pensula si mixeaza cele doua culori. Alege din paleta de culori disponibila pentru fardul de pleoape My color, cu vitaminele A si E si coenzima Q10, de la BottegaVerde.ro.

Pentru iluminarea arcadei, alege un creion de ochi iluminator si aplica-l exact sub sprancene. Incearca un creion de ochi iluminator cu Vitamina E, de la BottegaVerde.ro.

Conturarea sprancenelor este aproape ultimul pas dar nu trebuie uitat. Conturarea nu trebuie sa fie intensa, pentru ca este vorba de un machiaj de zi. Pastreaza liniile naturale si alege corect nuanta potrivita de culoare pentru sprancenele tale. Alege kit-ul pentru sprancene cu vitamina E, de la BottegaVerde.ro.

Aplica pudra si rimelul si machiajul poate fi gata. Poti adauga si putina stralucire cu ajutorul unui iluminator.

Rujul este ultimul detaliu, ioar culoarea aleasa trebuie sa fie una apropiata de culoarea naturala a buzelor. Alege rujul cu ulei de argan si rol protector, Argan de Maroc, de la BottegaVerde.ro

Pentru un machiaj smokey eyes adaptat pentru seara, nu e nevoie de prea multe modificari. Make-up artistul Andreea Has iti va dezvalui intr-o sesiune viitoare, cum transformi acest machiaj in unul perfect pentru seara.

BottegaVerde.ro iti ofera o gama variata de produse naturale, ingrediente secrete oferite de gradina Italiei si nu numai. Urmareste canalul nostru de Youtube.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *