Luciu de buze cu mango si vitamina E-Bottega Verde

La mulți ani dragi prieteni virtuali! După leneveala caracteristică după prima zi a anului, a trebuit să mă scutur și să intru în normalitate. Vă doresc un an mult mai bun decât cel anterior, presărat cu multă sănătate, bucurii și vise împlinite.

Revenind la subiectul postării noastre, azi aș vrea să vă prezint luciu de buze Bottega Verde. Nu este orice luciu, ci unul bogat in vitamina E și unt de mango.

DESCRIEREA OFICIALĂ: Un luciu de buze cu aspect special: confera culoarea si accentuiaza frumusetea buzelor cu un luciu spectacular. Textura de captura-lumina, usor de aplicat fara a fi lipicios, confera buzelor atat culoare, cat si protectie, moliciune si luminozitate vibranta. Textura de captura -lumina, usor de aplicat si fara a fi vreun pic lipicioasa, confera buzelor atat culoare, cat si protectie, moliciune si luminozitate vibranta.

PĂREREA MEA: Nu sunt cea mai mare fană a luciurilor de buze, dar recunosc că acest luciu m-a cucerit. Se aplică ușor pe buze și nu e deloc lipicios. Pe site, culoarea pare mult mai vibrantă, dar aplicat pe buze pare un roz. Culoarea aleasă a fost Rosu Muscata, doar că e un roz cu reflexii.

Îmi place că pare a da volum buzelor. Culoarea se menține destul de mult timp pe buze, nu usucă buzele. Conține unt de mango și vitamina E, ingrediente care hidratează și îngrijesc delicat buzele.

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *