5 trucuri pentru un make-up rapid

Frumusetea este cea mai la indemana arma a unei femei. O femeie frumoasa este o femeie puternica, gata oricand sa faca fata noilor provocari, este o femeie cu incredere in fortele proprii si independenta, altfel spus, o femeie frumoasa va avea intotdeauna un atuu bine ascuns in maneca.

De cele mai multe ori insa, si frumusetea naturala trebuie „ajutata”, intrucat orele la birou, ingrijirea intregii familii, problemele cotidiene, toate, isi lasa amprenta asupra tenului, afectandu-l serios.

Astfel, make-up-ul devine cel mai bun prieten al femeilor. Ce te faci insa cand esti mereu pe fuga si trebuie sa arati impecabil?

Specialistul in make-up BottegaVerde.ro, Andreea Has, iti arata cateva trucuri, pentru ca tu sa nu pierzi mai mult de 5 minute in fata oglinzii dimineata si sa radiezi intreaga zi.

Iata cateva sfaturi numai bune pentru o infrumusetare rapida

1. Colozeaza-ti buzele portocalii

Rujurile in nuante de „peach sunt extrem de des folosite, deoarece acestea se potrivesc cu toate tipurile de ten. „Rujurile peach sunt echivalentul rujurilor rosii, care pot fi purtate seara, astfel ca, daca alegi un astfel de ruj, trebuie sa optezi pentru un make-up prea sofisticat al ochilor”, ne sfatuieste Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. „Te sfatuiesc sa folosesti un rimel si o umbra usoara, neutra”, adauga aceasta. Poti incerca rujul sorbet de piersici, cu ulei de argan, 37 lei, pentru ca buzele tale sa arate senzational intreaga zi.

2. Macheaza-ti pleoapele in nuante pastelate

Nuantele de pastel sunt la mare cautare, mai ales ca pot fi adaptate la diferite nuante de ten. Un make-up in nuante pastelate va crea senzatia de prospetime intregii tale fete, astfel ca vei avea un look fresh de dimineata pana seara. „Pastelurile mi-au placut intotdeauna, mare grija insa la ce nuante te horatasti sa combini, acestea trebuie sa alterneze, astfel ca poti utiliza culori mai tari, combinate si blenduite cu alte culori, mai slabe, ca intensitate. In plus, ai grija la ce nuante folosesti, in functie de vestimentatie si de vremea de afara”, precizeaza Andreea. Poti incerca fardul de pleoape trio, cu vitaminele A, C si E, 35 lei, pentru combinatii pastelate reusite.

 

 

3. Opteaza pentru un make-up de iarna

Un astfel de make-up este extrem de simplu de facut, deoarece se bazeaza pe naturalete. „Ochii trebuie sa fie conturatI, buzele colorate in nuante de nude, putin blush in obraji, si asta este tot, spune Andreea. Poti incerca fardul de obraji cu extract de aloe si brusture, 36 lei, pentru un aspect natural, numai bun pentru sezonul rece.

 

 

4. Opteaza pentru pleoape aurii si buze roz

Acest tip de make-up este ideal seara, se realizeaza foarte repede si este potrivit pentru extrem de multe tinute. „Make-up-ul cu umbre aurii aproape ca nu implica niciun fel de efort si este potrivit pentru toate tipurile de ten. Acesta ilumineaza ochii si da un plus de feminitate si delicatete. Atentie insa, fardul nu trebuie aplicat in cantitate mare, si nu trebuie sa depaseasca pleoapa deloc. Poti finisa make-up-ul, aplicand un ruj roz, cald, mat, ne sfatuieste Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. Poti opta pentru fardul de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, sidefat, 36 lei, pentru un make-up impecabil.

 

5. Pune mai mult accent pe ochi, mai putin pe buze

Ochii conturati vor fi intotdeauna pusi in evidenta, astfel ca, o conturare a coltului interior al ochiului si a partii superioare a genelor, este exact ceea ce trebuie, pentru ca ochii sa devina atractia principala. „Dupa ce ai conturat liniile, poti adauga un strat de fard in nuante lucioase sau metalice, pentru a finaliza make-up-ul. In acest caz, nuanta buzelor trebuie sa fie neaparat neutra, pentru ca ochii sa ramana principala atractie.  Poti alege tusul de ochi cu vitamina E, 38 lei, sau, daca nu stapanesti foarte bine arta de a trasa linii drepte si subtiri, poti opta pentru fard stick cu vitaminele C si E, 43 lei, care va putea fi inlaturat mai usor decat tusul, daca linia nu este perfecta, pana la urma, un astfel de make-up nu ar trebui sa iti ia mai mult de 5 minute.  Nu uita, secretul unui make-up reusit, inseamna atentie la detalii.!”, ne sfatuieste Andreea. Simte-te bine in pielea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *