5 idei de cadouri, pentru un Valentine’s Day reusit

Cuplurile din intreaga lume sarbatoresc pe 14 februarie iubirea, insa noi suntem mai norocosi din acest punct de vedere, deoarece celebram iubirea de doua ori, in aceeasi luna. Dragobetele reprezinta sarbatoarea inchinata dragostei si este specifica romanilor, astfel ca, in momente ca acestea, cadoruile nu ar trebui sa lipseasca.

Ce poate fi mai frumos decat sa faci cadouri persoanei iubite si sa petreceti clipe de neuitat, impreuna?

Cu toate acestea, Valentine’s Day se poate dovedi a fi o reala bataie de cap pentru cei care nu sunt extrem de inspirati, atunci cand trebuie sa faca un cadou.

BottegaVerde.ro vine in ajutorul indragostitilor, cu idei de cadouri originale si utile.

 Iata cateva idei pentru un cadou perfect de Valentine’s Day

1. Pachetul special de Valentine’s Day – crema de maini si parfum deodorant cu extract de struguri rosii

Daca esti in panica de idei si cauti cadoul perfect pentru iubita ta, atunci ai putea sa o surprinzi cu un pachet special de Valentine’s Day, 53 lei, care ii va rasfata simturile si ii va oferi o piele catifelata si hidratata.

 


2. Pachetul special magic vanilie neagra

Daca iubitei tale ii plac aromele de vanilie, atunci pachetul special magic vanilie neagra, 194 lei este cadoul ideal. Aromele imbietoare de vanilie rasfata simturile si catifeleaza pielea, lasand in urma o senzatie de confort si relaxare. Pachetul contine sapte produse cosmetice cu parfum invaluitor de vanilie neagra, numai bune pentru o ingrijrie din cap pana in picioare.

 3. Pachetul special de Valentine’s Day – sampon si balsam de par cu nuci braziliene

Pachetul cu ulei de nuci braziliene, 44 lei este ideal pentu femeile care sunt in cautarea unor produse cosmetice rafinate, delicate, care ofera un adevarat curcubeu de emotii si prospetime.


4. Pachetul special Valentine’s Day – struguri rosii ingrijire

Ziua indragostitilor, este, de cele mai multe ori, un test pentru barbatii care sunt pusi in postura de a alege un cadou prietenelor lor. BottegaVerde.ro iti sare in ajutor si iti ofera o gama variata de seturi cadou, pentru ca alegerea ta sa fie cu adevarat una inspirata. Alege pachetul de ingrijrire special, cu struguri rosii, 44 lei.

5. Pachetul special Spicy Red

Si barbatii ar trebui rasfatati de Ziua Indragostitilor, astel ca, produsele de ingrijire pot fi o alegere buna, pentu cadoul de 14 Februarie.

Pachetul Special Spicy Red, 68 lei, contine doua produse cosmetice barbatesti, cu aroma de scortisoara si portocale, fiind ideal pentru barbatii care sunt in cautarea unor produse cu arome fresh.

Gelul de dus cu extract de scortisoara emana un parfum captivant, ce ofera pielii o senzatie de bunastare, ideala dupa orele de sport sau dupa o zi stresanta, la munca, in timp ce after shave-ul imbogatit cu Alfa bisabolol ofera o senzatie de catifelare imediat dupa barbierit.

De Ziua Indragostitilor, flacara poate fi aprinsa cu cadouri inspirate, aromate si speciale. Seturile cadou de pe BottegVerde.ro sunt cadouri ideale, indiferent de ocazie, datorita beneficiilor pe care le au asupra pielii, dar si a aromelor speciale, care ofera o stare de bine, indiferent de forma in care sunt ambalate.

Zambeste si iubeste, urmeaza 14 Februarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *