5 sfaturi despre cum sa porti corect un parfum

Fericirea poate avea mai multe forme, iar pentru multe dintre femei, aceasta „vine” sub forma unor parfumuri. Fundatia de cercetare din Chicago  care se ocupa cu cercetarea mirosului si a gustului, a stabilit ca lemnul dulce poate induce o stare de fericire, in timp ce mirosul de vanilie, spre exemplu, ajuta la relaxare si cotribuie la imbunatatirea comportamentului. Altfel spus, parfumurile ajuta la schimbarea starii de spirit si creeaza o atitudine increzatoare. Dulci sau fresh, care sunt aromele tale preferate?

 Iata 5 sfaturi despre cum pot fi purtate parfumurile.

1. Ai grija la cantitate!

Cantitatea de parfum trebuie dozata cu atentie, astfel ca este necesara gasirea unui echilibru intre „a purta prea mult” si „a purta prea putin”, daca nu ne dorim nici sa nu mirosim deloc a parfum, dar nici sa ii deranjam pe cei din jurul nostru cu o cantitate prea mare, asa ca mare atentie la cantitate!

Poti alege parfumul floral, 69 lei, cu  lamaie, piersica, verdeturi, pentru o senzatie excelenta, de dimineata pana seara.

2Alege cu grija locul unde pulverizezi parfumul

Exista trei puncte principale, daca vrei sa parfumul sa tina mai mult pe piele. Acestea sunt incheieturile mainilor, spatele urechilor si spatele genunchilor. Astfel, o picatura in aceste trei zone esentiale, vor aduce un plus de rezistenta, intreaga zi. Un alt punct important, este chiar parul, deoarece, la fiecare miscare a gatului, vei putea simti aromele parfumului tau preferat.

Poti opta pentru apa de toaleta Fontana Delle Muse, 66 lei, pentru o un miros fructat, de lunga durata.

3. Combina aromele aprfumurilor

Daca doresti un efect special, poti opta pentru mixarea aromelor preferate. Daca porti mai mult timp acelasi parfum, corpul se obisnuieste cu mirosul si se amesteca, in timp cu chimia ta, astfel incat nu va mai fi la fel de intens. Tocmai de aceea combinarea aromelor parfumurilor tale preferate este o idee excelenta, asa ca alege 4 parfumuri si poarta-le impreuna, in cantitati mici, pentru un plus de rezistenta.

Poti incerca apa de toaleta cu magnolie neagra, 98 lei, care poate fi combinata cu apa de toaleta cu vanilie neagra, pentru a face senzatie, oriunde te-ai afla.

 4. Alege cu grija locul unde iti depozitezi parfumurile

Dupa ce te-ai asigurat ca stii sa porti corect un parfum, trebuie sa fii atenta si la locurile unde le depozitezi, acestea trebuie sa stea in locuri racoroase, nicidecum in soare sau la caldura. Oricat de ciudat ar parea, acestea se mentin foarte bine in frigider, la temperaturi joase, dar, daca nu doresti sa le depozitezi langa mancare, le poti aseza intr-un loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui.

Poti alege parfumul cu aroma de argan, 60 lei, numai bun de adaugat colectiei tale de parfumuri.

 5. Invata sa-ti faci parfumul sa dureze mai mult

Exista anumite moduri de a face parfumul sa reziste mai mult pe piele, iar daca iti doresti sa simti aroma parfumului preferat pana seara, poti opta pentru seturi, care sa contina parfum si lotiune de corp. Astfel, poti utiliza crema de corp inainte de a te imbraca, dupa dus, spre exemplu si poti completa cu cateva picaturi de parfum, in zonele cheie mai sus explicate.

Poti alege setul nectaruri pretioase, crin auriu, care contine apa de toaleta, lapte de corp si gel de dus, 160 lei.

Parfumurile sunt cele mai de pret accesorii ale femeilor si, datorita aromelor diverse, completeaza orice tinuta, indiferent de ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *