4 moduri pentru a aplica blush-ul corect. Afla si tu cum!

Blush-ul este unul dintre cele mai importante aspecte, care ne poate intregi un make-up. Aplicarea corecta a acestuia este esentiala, deoarece ofera fetei acea pata de culoare de care aceasta are nevoie. Tu ce metoda ai pentru aplicare blush-ului?

Andreea Has, make-up specialist Bottegaverde.ro ne explica exact cum trebuie sa ne aplicam blush-ul corect.

Iata cateva feluri in care iti poti aplica blush-ul corect

1. Aplica blush-ul sub forma unor mere

Efectul unei astfel de aplicari va fi cu adevarat adorat de tine, acesta va oferi un aspect tineresc, subtil si in acelasi timp, usor de observat. „Foloseste o perie speciala pentru aplicarea blush-ului si aplica-l in zona pometilor, cu miscari circulare, fara a folosi o cantitate mare”, ne indeamna Andreea Has, specialist make-up.

Poti folosi pensula pentru make-up, 70 lei, pentru o aplicare corecta a blush-ului.

2. Aplica blush-ul in zona pometilor

Pentu a oferi un aspect placut fetei, si pentru a-i schimba forma, blush-ul ar trebui aplicat in zona pometilor, intr-un strat subtire, fara a se exagera. Poti folosi fardul de obraji cu extract de aleo si brusture, 36 lei, pentru un aspect impecabil.


3. Aplica putin blush pe obraz

Nuantele de blush difera si ele, in functie de sezon. Daca vara sunt indicate culori de roz in diverse nuante, toamna se folosesc nuante pamantii. „Opteaza pentru blush-uri in nuante de roz, pentru a avea un make-up perfect, insa ai grija la cantitate. In plus, tine pensula de sus pentru o aplicare cat mai corecta. Nu uita de pudra, si ea este extrem de importanta”, ne indeamna Andreea Has. Poti utiliza pudra compacta hidratanta cu acid hialuronic si vitamina E, 53 lei, pentru ca tenul tau sa arate extraordinar.

4. Pentru un efect de scena, aplica blush-ul imediat sub zona ochilor

Acest tip de aplicare a blush-ului, imediat sub zona ochilor, este specific balerinelor, astfel, daca urmezi cursuri de balet, pentru tine ar putea fi o optiune. Pentru o aplicare corecta, foloseste o pensula subtire si aplica exact in coltul ochilor blush-ul, continua cu pometii, blenduind bine zona. „Daca optezi pentru o astfel de aplicare, trebuie sa stii ca acest tip de make-up este potrivit pentru scena si nu pentru viata de zi cu zi, povesteste Andreea Has. Poti incerca pudra bronzanta 66 lei, care poate fi folosita ca blush, compacta, cu extract de camelie si vitamina E, pentru un rezultat natural.

Nu uita, o aplicare corecta a fardului va face minuni pentru tine, alege sa-ti aplici fardurile corect si vei vede cate priviri de admiratie vei atrage!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *