Machiaj retro: 5 pasi pe care trebuie sa ii urmezi!

Daca vrei sa ai un machiaj elegant, simplu, cu care sa nu dai gres in nicio situatie, poti invata sa realizezi un machiaj retro care sa te scoata in evidenta. Scoate-ti din kit-ul de makeup rujul rosu, fondul de ten mat, eyeliner-ul si fardul roz, pentru ca in machiajul pin-up ele sunt vedetele!

Iata pasii de urmat pentru machiarul retro:

1. Tenul mat

In realizarea oricarui machiaj retro trebuie sa tii cont de faptul ca fondul de ten trebuie sa fie extrem de mat, dar care sa nu iti incarce tenul si sa nu iti confere un aspect de masca. Poti incerca fondul de ten mat de lunga durata cu Evermat si acid hialuronic de la BottegaVerde.ro, intrucat acesta are o textura fluida, usor de aplicat, care se contopeste cu pielea si o ingrijeste fara a inaspri trasaturile. Formula cu acid hialuronic are puterea de a minimiza aspectul porilor, de a reduce efectul de luciu si de a rafina textura pielii, oferindu-i un aspect impecabil, ce ramane perfect si opac pentru multe ore. Ai grija sa alegi nuanta ta potrivita, pentru a obtine un makeup fara cusur, care sa te avantajeze.

2. Fardul de obraz roz

Dupa aplicarea fondului de ten mat si fixarea lui cu pudra, aplica-ti din abundenta blush, recomandat fiind un fard de obraz roz. Bottega Verde are numeroase propuneri de blush, printre care si fardul de obraji cu extract de aloe si brusture, acesta fiind un produs alcatuit din elemente perlate si pigmenti foarte fini, care revigoreaza tenul cu un incantator joc de lumina. Este o pudra extraordinar de moale si catifelata, care se aplica usor si pune in evidenta conturul fetei pentru crearea unui machiaj retro deosebit.

3. Ochi de pisica

Emblematic pentru machiajul pin-up este eyeliner-ul negru, care contureaza privirea si ii confera profunzime acesteia. Alege tusul de ochi negru waterproof cu pantenol de la BottegaVerde.ro daca vrei o aplicare perfecta a eyeliner-ului! Acesta este usor de folosit, datorita manerului anti-alunecare. Gratie formulei pigmentate, imbogatita cu pantenol, tusul se usuca rapid, iar machiajul ramane intact pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul acestuia poti trasa linii definite, pentru a crea cu usurinta machiajul „ochi de pisica”.

4. Rujul rosu mat

Pe langa tenul mat, liniile profunde de tus negru si blush-ul rozaliu, fiecare machiaj pin-up autentic se remarca prin rujul rosu mat, intr-o nuanta bogata. La BottegaVerde.ro poti alege diferite nuante de rosu si diferite texturi ale rujului, avand posibilitatea sa gasesti rosul perfect pentru tine. Rujul mat, rosu pasional propus de Bottega Verde este potrivit celor mai multe nuante de ten, avand o culoare bogata inca de la prima aplicare. Contine o pelicula originala, deosebit de flexibila, care curge incredibil de lin si ofera o aplicare usoara, fara intindere. Este de durata si produce un zambet fara cusur, cu buze moi, uluitoare. Ofera o aplicare perfecta, de durata si un zambet impecabil, atat de important in machiajul retro.

5. Aranjarea parului

Pentru a avea un look cu adevarat retro, complimenteaza machiajul pe care l-ai realizat cu o coafura retro, cu bucle mari sau breton ondulat si nu uita ca inainte de a folosi placa sau ondulatorul, sa folosesti serul termic cu ulei de argan pentru par deteriorat si fragil, astfel incat parul tau sa fie pin-up si sanatos in acelasi timp!

Atunci cand alegi sa creezi un machiaj pin-up, pe langa nuantele, texturile si finish-urile produselor, trebuie sa fii atenta sa alegi cosmetice de calitate, care sa iti hraneasca pielea si sa arate impecabil mult timp. Opteaza pentru produse cu extracte naturale, in culori bogate, in care sa ai incredere! Bottega Verde ofera o gama larga de produse cosmetice cu ingrediente naturale, care au fost testate dermatologic sub supravegherea medicilor si care nu vor face rau tenului tau, ci ii vor oferi nutrienti benefici, pielea ta fiind vizibil mai hranita in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *