5 cele mai frecvente greseli in aplicarea machiajului si cum sa le eviti

Fie ca este vorba despre alegerea gresita a nuantei fondului de ten, fie ca este vorba despre folosirea unor produse nepotrivite, toate greselile legate de aplicarea machiajului pot fi evitate daca suntem atente. Exista anumite greseli in makeup care sunt facute frecvent, de multe ori fara sa fie constientizate si care produc un efect inestetic.

Iata cele frecvente greseli in aplicarea machiajului:

  • Nuanta fondului de ten. Una dintre cele mai frecvente greseli in materie de makeup este legata de alegerea gresita a nuantei de fond de ten. De multe ori ni se intampla sa ne alegem fondul de ten in graba sau sa ne alegem nuanta pe care ne-am dori sa o aiba pielea noastra, fara sa ne asiguram ca aceasta este identica nuantei tenului nostru. De fiecare data, nepotrivirea dintre fondul de ten si pielea noastra este usor de sesizat si arata inestetic. La Bottega Verde poti alege dintr-o gama larga de fonduri de ten, fiecare dintre acestea dispunand de nuante diferite, cu subtonuri potrivite fiecarui ten. 
  • Incarcarea tenului. Nimic nu arata mai inestetic decat un ten incarcat de produse, un ten cu aspect de masca. Acest efect poate fi dat si de folosirea fondului de ten, fara aplicarea altor produse cosmetice, daca acesta este utilizat abundent. Alegerea unui fond de ten fluid, lejer si nutritiv poate face diferenta dintre un machiaj demn de invidiat si un makeup nereusit. Fondul de ten hidratant Skin Voile efect de piele perfecta de la BottegaVerde.ro este optiunea perfecta pentru un ten perfect. Acesta este un fond de ten foarte confortabil, usor si neted, care corecteaza umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras. Textura „fara greutate”, aproape de neobservat are o acoperire luminoasa si catifelata, care uniformizeaza si acopera toate imperfectiunile, lasand un aspect foarte natural, fara a incarca tenul. Tenul este lipsit de imperfectiuni si dobandeste o prospetime imediata.
  • Sprancenele. De multe ori, un machiaj armonios poate fi stricat de o forma exigenta a sprancenelor sau de o culoare contrastanta a acestora. Daca esti incepatoare in ceea ce priveste conturarea sprancenelor, este recomandat sa folosesti un creion de sprancene cu ajutorul caruia sa imiti firele de par si sa realizezi un machiaj cat mai natural al sprancenelor. Creionul pentru sprancene cu vitamina E de la BottegaVerde.ro este un produs usor de folosit, cu o textura rezistenta, indispensabil pentru definirea frumoasa a sprancenelor. Foloseste peria cu care este prevazut creionul pentru a aseza firele de par si urmeaza forma lor naturala.
  • Nuantele de ruj. Exista nuante de ruj potrivite trasaturilor fiecareia dintre noi, insa nu toate tinem cont de nuanta pielii, de culoarea ochilor sau a parului atunci cand ne alegem rujul. Cu toate acestea, culoarea potrivita a rujului ne va complimenta trasaturile, armonizand tot makeup-ul. Daca ai tenul deschis la culoare si o nuanta deschisa a parului, opteaza pentru un ruj intr-o nuanta mai aprinsa, pentru a inlatura aspectul de sters. Rujul hidratant cu ulei de argan, visiniu, de la BottegaVerde.ro are o culoare vibranta si o textura cremoasa si placuta, care il face usor de purtat. Daca ai parul inchis la culoare si o nuanta maslinie a tenului, ti se vor potrivi mai bine rujurile nude sau nuantele de maro. Poti alege rujul mat cu ulei de argan si vitamina E, nude de la Bottega Verde, daca nu vrei sa dai gres.
  • Nuanta blush-ului. O alta problema adesea intampinata in machiajul tenului este alegerea unei nuante nepotrivite de blush. Astfel, daca ai un ten problematic, cu pete rosii sau acnee, evita folosirea nuantelor aprise de fard de obraz si opteaza pentru culorile mai discrete, asa cum este fardul de obraz baked blush, bej roz de la Bottega Verde, care iti va conferi o stralucire sanatoasa si pe care il poti folosi atat uscat, pentru un efect luminos, cat si umed, pentru un efect mai puternic in timpul serii.

    Orice tip de machiaj ai alege, ai grija sa eviti greselile de machiaj, intrucat acestea pot avea un efect inestetic si iti pot ruina makeup-ul. Opteaza pentru produse de calitate, imbogatite cu extracte naturale, in care sa ai incredere si fii atenta atunci cand alegi nuanta cosmeticelor! Bottega Verde este o companie dedicata producerii cosmeticelor naturale, care contin ingrediente active pentru tratamentul tenului si al corpului, unde poti gasi o gama larga de produse in nuante deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *