6 moduri in care poti avea o piele perfecta

Iarna este inamicul principal care contribuie la crăparea pielii și la o senzație continuă de disconfort. Pe măsura ce temperaturile continuă să scadă, mediul uscat și lipsa de umiditate, conduc către crăparea mâinilor și a buzelor, oferind un aspect general deloc de admirat. Care sunt pașii către o piele catifelată și frumoasă, mai ales în luna iubirii?

Specialistul în make-up BottegaVerde.ro îți împărtășește câteva dintre cele mai utile sfaturi, pentru o piele de invidiat.

Iată câteva sfaturi utile, pentru o piele catifelată și frumoasă

1. Folosește geluri de duș soft

Săpunul aspru este unul dintre cauzele care contribuie la uscarea pielii, astfel că utilizarea unui gel de dus ușor sau a unor săpunuri hidratante, este absolut necesară, pentru o piele frumoasă și hidratată. „Pielea este un accesoriu extrem de important pentru noi, femeile. O piele uscată, care se cojește, ne va împiedica să purtam rochii frumoase, spre exemplu, într-o zi specială, cum ar fi 14 februarie, afirmă Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. Pentru o piele moale și hidratată, poți folosi pachetul special de Valentine’s Day, 56 lei, care conține un gel de dus delicat, cu extract de struguri roșii si o cremă de corp hidratantă și antioxidantă, de asemenea, cu struguri roșii, care îți va răsfață pielea și o va face să arate impecabil.

 2. Bazează-te pe o cremă puternic hidratantă

Hidratarea este cuvântul cheie, pentru a scăpa de pielea uscată. Dacă ești predispusă la o uscare constantă a pielii corpului, utilizează zilnic o cremă hidratantă, pentru a evita senzația neplăcută cauzată de o piele uscată. „Dacă ai o piele uscată, atunci cea mai bună soluție este să folosești crema hidratantă imediat ce ieși de la duș, când pielea este încă umedă, pentru a putea fi cu ușurință absorbită în piele, ne îndeamnă Andreea. Poți folosi pachetul special Valentine bujor, 65 lei, care conține două produse cosmetice cu parfum delicat de bujor, fiind ideale deoarece  sunt hidratante, delicate, și protejează pielea.

 3. Fii atentă la cât de des pielea ta ia contact cu apa

Și frecvența dușurilor este importantă pentru o piele hidratată și frumoasă. „Unii dermatologi susțin că dușurile ar trebui limitate, în timp ce alții spun că este bine ca acestea să aibă loc de două ori pe zi. Indiferent de alegere, recomand utilizarea unor geluri de duș ușoare sau săpunuri lichide delicate, care să protejeze pielea, fără a o face să devină uscată și aspră”, ne sfătuiește Andreea Haș, make-up artist BottegaVerde.ro.

Poți încerca pachetul special Valentine’s Day, cu struguri roșii, 99 lei, care conține trei produse cosmetice cu extract de struguri roșii, fiind ideal datorită cantității mare de antioxidanți, care protejează, la rândul lor, pielea.

 4. Alege apa caldă, nu fierbinte

Pe lângă frecvență în ceea ce privește numărul dușurilor pe zi, și temperatura apei este extrem de importantă, dacă vrei să ai o piele frumoasă. „Încearcă să nu faci dușuri cu apă foarte caldă, dușurile ideale pentru piele sunt cele scurte, cu apă călduță”, adaugă Andreea Haș. În plus, crema de față trebuie aplicată imediat după duș, pentru a putea fi absorbită în piele rapid. Poți utiliza pachetul special Valentine’s Day cu struguri roșii, 125 lei, pentru un ten impecabil, chiar și iarna. Nu uita, luna februarie înseamnă iubire, fericire și multe zâmbete, oferă-ți momente de răsfăț, pentru o piele perfectă.

 5. Protejează-ti părul de aerul uscat

Nu numai pielea are de suferit în sezonul rece, ci și părul care, din cauza aerului uscat, poate fi afectat. „Iarna este un inamic aprig pentru părul tăul, astfel că și acesta are nevoie de o îngrijire specială. Utilizează șampoane și măști hidratante, care să ajute la protejarea părului, pentru ca acesta să nu-și piardă din strălucire și vitalitate, spune Andreea Haș, make-up artist BottegaVerde.ro. Poți utiliza pachetul special de Valentine’s Day, 44 lei, care conține șampon cu ulei de nuci braziliene și balsam cremă cu ulei de nuci braziliene, pentru un păr perfect, indiferent de sezon.

6. Bea apă, pentru a te hidrata din interior

Sănătatea pielii înseamnă o hidratare bună din interior, adoptarea unui stil de viață sănătos și a unor exerciții fizice realizate regulat. Astfel, pe lângă utilizarea unor produse cosmetice profesionale, regimul de viată își pune amprenta asupra felului în care arată pielea noastră.

Valentine’s  Day înseamnă apropierea de cel drag, momente minunate petrecute împreună și multă, multă fericire, așa că ai grijă de aspectul pielii tale și bucură-te de luna iubirii!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *