5 sfaturi pentru picioare perfecte

Exercitiile fizice speciale pentru tonifierea picioarelor, dar si a urmarea unor sfaturi de ingrijire, te vor ajuta sa ai picioare frumoase si hidratate, numai bune de scos la plimbare, primavara. Afla si tu cum sa ai grija de sanatatea si aspectul picioarelor tale prin 5 trucuri pe care le poti realiza chiar acasa.

 1. Executa exercitii speciale

Primul pas catre picioare frumoase si tonifiate, este realizarea unor exercitii special concepute pentru zona picioarelor. Astfel, genuflexiunile, mersul pe jos, renuntarea la a urca scarile cu liftul, te vor ajuta sa ai picioare frumoase si tonifiate.

2. Exfoliaza si inlatura parul nedorit

Inainte de a incepe procesul de indepartarea al parului, realizeaza o exfoliere corecta. Astfel, dupa dus, aplica pe picioare un exfoliant puternic, deoarece in timpul dusului porii sunt deschisi iar celulele moarte pot fi indepartate cu usurinta. Poti folosi scrub-ul de corp cu extract de iasomie din Desert si ulei de Argan, 45 lei, pentru picioare perfecte.

3. Inlatura celulita

Celulita este foarte neplacuta, atat la vedere, cat si la atingere, astfel ca efectul de coaja de portocala ar trebui indepartat, mai ales ca vine vara iar picioarele vor fi din ce in ce mai expuse. Inarmeaza-te deci cu creme sau uleiuri anticelulitice si incepe chiar acum batalia impotriva coajei de portocala. Nu uita, va fi o batalie de lunga durata. Alege crema gel anticelulitica de noapte cu castan salbatic si cofeina, 63 lei, pentru ca celulita sa devina doar un vis urat, pentru tine.

4Hidrateaza

Hidratarea este cuvantul cheie daca iti doresti picioare catifelate si frumoase. Dupa exfoliere, indepartarea parului nedorit si exercitii, este randul cremelor hidratante. Cea mai buna metoda de aplicare a acestora este imediat dupa dus, dupa ce pielea s-a uscat, deoarece atunci crema va fi cel mai bine absorbita in piele. Poti alege crema de corp cu ulei de cocos, 32 lei, care le va oferi picioarelor tale hidratarea de care au nevoie.

5. Ofera putin culoare picioarelor tale

Cu siguranta un aspect mai bronzat va atrage mai multe priviri de admiratie din partea bartabilor, si priviri invidioase din partea femeilor. Nu uita insa ca razele UV sunt daunatoare pentru piele, asa ca, in acest caz, cea mai buna varianta este utilizarea unui autobronzant. Daca vrei picioare bronzate si sexy, poti utiliza crema de corp hidratanta si autobronzanta, cu extract de papaya si mango, 45 lei.

Ai grija de picioarele tale si atrage atentia in aceasta primavara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *