9 nuante de primavara direct de pe marile podiumuri de moda

 

In sfarsit a venit vremea sa lasam manusile de-o parte!

Cu atat de multe produse noi care apar in fiecare sezon pe rafturile magazinelor, nu este mereu usor sa ne decidem ce putem cumpara, mai ales atunci cand ne alegem lacurile de unghii.

Noi suntem aici pentru a te ajuta! Direct de pe podiumurile marilor case de moda, am facut o selectie a culorilor care se poarta in acesta primavara, pentru a avea o manechiura la moda!

Iesi din rutina de iarna si alege una dintre nuantele la mare cautare in aceasta primavara, din colectia de lacuri de unghii BottegaVerde.ro.

Galben stralucitor

Este o culoare rar folosita in materie de lac de unghii, dar cu un efect uimitor. Galbenul lumineaza foarte bine pielea si pune in valoare forma unghiei tale! La fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste, produsul prezinta o formula speciala de finisare cu aspect de gel, foarte luminoasa si avand o culoare omogena. Incearca  Gel shine – lac de unghii – galben stralucitor, 12 lei.

Aqua marin

Atunci cand treci de la culorile inchise de iarna la prospetimea celor de primavara, s-ar putea sa iti fie cam greu sa te obisnuiesti. Insa acest lac de unghii se asorteaza perfect cu vremea de afara si iti va insenina orice tinuta! Comanda Gel shine – lac de unghii – aqua marin, 12 lei.

 

Roz mediu

Rosu aprins sau un rosu rubin?! Daca nu te poti decide intre aceste doua nuante este mai bine sa alegi calea de mijloc! Aceasta nuanta de roz este perfecta pentru a intampina primavara! Testeaza Gel shine – lac de unghii – roz mediu,12 lei.

Tul auriu

Nuantele simple de maro incep sa devina plictisitoare! Incearca Tul auriu. Are un efect chic si elegant! Poti alege Gel shine – lac de unghii – tul auriu, 12 lei.

Verde auriu

Chiar daca este primavara, asta nu inseamna ca va trebui sa ramai blocata pe culorile deschise! Un verde auriu aduce un glamour neasteptat in timpul lunilor calduroase. Comanda Gel shine – lac de unghii – verde auriu, 12 lei.

 

Alb sidefat

Un alb puternic, cremos, arata la fel de luxos si pe unghiile de la mana asa cum arata pe cele de la picioare. Acest lac iti ofera o finisare glossy si opaca. Incearca Gel shine – lac de unghii – alb sidefat, 12 lei.

Portocaliu pastel

O stralucire de un portocaliu pastelat este o culoare indrazneata si sexy! Chiar mai mult: este nevoie doar de o singura aplicare a acestui lac pentru a obtine o culoare perfecta! Incearca gel shine – lac de unghii – portocaliu pastel, 12 lei.

Roz deschis

Daca te consideri a fi o fire romantica,  acest roz deschis este culoarea potrivita pentru tine! Se asorteaza perfect oricarei tinute, indiferent daca este seara sau zi! Comanda lac de unghii cu rezistenta indelungata – roz deschis, 19 lei.

Violet auriu

Dupa luni si luni de vreme posomorata si culori inchise, in sfarsit a sosit perioada nuantelor energizante! Acest violet auriu este delicat si feminin, dar in acelasi timp indraznet! Incearca gel shine – lac de unghii – violet auriu, 12 lei.

Tine cont de aceste tendinte si cu siguranta vei face alegerea potrivita atunci cand vine vorba de manichiura ta! Profita acum de reducerea de minim 42% la toate lacurile de unghii BottegaVerde.ro pentru a fi la moda si in acest sezon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *