6 motive sa transformi balsamul de par in cel mai bun prieten

Tu folosesti balsam de par? Multe dintre noi nu acordam prea mare atentie acestui produs, desi expertii in beauty considera ca acesta ar trebui sa faca parte din rutina de ingrijire a parului. Balsamul de par te ajuta sa-ti mentii parul cat mai sanatos, il face stralucitor si plin de vitalitate, dar si usor de manevrat.

Ti-am pregatit 6 motive pentru care balsamul nu ar trebui sa lipseasca din rutina ta.

  1. Beneficiile balsamului de par sunt instantanee

Balsamul de par ajuta la catifelarea acestuia, la o mai buna periere si la obtinerea unui luciu perfect in zilele de primavara.  Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un balsam bun, care sa se potriveasca firului tau de par. Atentie insa, daca vei face o alegere gresita, balsamul ar putea sa dauneze parului tau, in loc sa-l ajute sa-si recapete frumusetea. Odata aplicat, beneficiile acestuia sunt instantanee, deoarece parul tau va deveni mai moale si mai placut la atingere.

  1. Balsamul impiedica deteriorarea parului

Acest lucru este cat se poate de adevarat. Balsamul ajuta la incetinirea procesului de degradare al parului si il ajuta sa devina mai rezistent, mai usor de aranjat si opreste caderea. Dupa aplicarea balsamului, lasa-l cateva minute sa actioneze pe par, si apoi clateste-l cu apa, din abundenta. Poti alege balsamul cu extract de musetel de camp si ulei de flori de camp, 25 lei, pentru par catifelat si frumos!

  1. Balsamul este necesar chiar daca ai parul matasos

Daca ai parul matasos, asta nu inseamna ca nu ai nevoie de balsam. Dimpotriva. In acest caz este indicat sa folosesti un balsam care nu ofera foarte multa hidratare, insa parul tau are, chiar si asa, nevoie de balsam, pentru a-l proteja si pentru a-l mentine sanatos.

  1. Balsamul trebuie folosit dupa fiecare spalare

Daca iti doresti un par frumos si sanatos, atunci trebuie sa stii ca este necesar sa aplici de fiecare data balsam, dupa fiecare spalare. Poti incerca balsamul de par cu casmir si keratina, 25 lei, pentru un par frumos si sanatos.

  1. Schimba, din cand in cand, balsamul

Parul tau se poate obisnui cu un anumit tip de balsam, asa ca va trebui sa il schimbi, la o anumita perioada. Alege aceeasi firma, insa incearca combinatii diferite si vezi ce tip de balsam iti face cel mai bine.

  1. Balsamul nu trebuie aplicat pe radacini

Aplica cu grija balsamul, fara a atinge radacinile. Altfel, parul tau se va ingrasa foarte tare. Incearca gama de produse pentru ingrijirea parului de pe Bottegaverde.ro si rasfata-ti parul in aceasta primavara! Meriti!

Tu cum ai grija de sanatatea parului tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *