Vezi AICI cum se foloseste CORECT balsamul de par pentru rezultate vizibile!

Iti doresti un par stralucitor si sanatos? O podoaba capilara de exceptie are nevoie de o ingrijire speciala. Din ritualul tau de ingrijire a parului nu trebuie sa lipseasca un balsam potrivit tipului tau de par. Acesta va avea grija ca firele rebele sa nu te mai deranjeze, iar varfurile tale vor deveni catifelate si usor de pieptanat.

Iata mai jos cativa pasi pentru a utiliza balsamul de par intr-un mod cat mai corect:

 Nu aplica prea mult balsam!

Aplicarea balsamului in exces nu av duce la obtinerea unui par catifelat si ingrijit, din contra! Prea mult balsam aplicat va ingreuna firul de par si va duce la ingrasarea in exces a acestuia! Incearca sa limitezi aplicarea balsamului doar pe lungimea firului deoarece risti ca parul tau sa se ingrase. Poti apela la balsamul cu  keratina si ulei de cocos pentru par rebel, de la Bottega Verde. Acesta iti va asigura stralucirea pe care ti-o doresti, hranind parul si ajutandu-l sa reziste la umiditate.

 Descurca parul sub dus!

Incearca sa descurci parul in timp ce balsamul este aplicat pe parul tau. Astfel vei evita sa-l rupi si se va descurca mult mai rapid. Evita sa folosesti peria, deoarece aceasta smulge firele de par. Foloseste un pieptan cu dinti rari si grosi, acesta va descurca parul mult mai rapid si nu il va rupe.

 Clateste parul bine

Parul se clateste dupa ce ai stat cateva minute cu balsamul pe cap, sstfel vei obtine rezultate uimitoare, un par matasos, hidratat si sanatos. Cand clatesti parul de balsam, asigura-te ca folosesti apa calduta si nu fierbinte si ca elimini urmele de balsam. Trebuie sa oferi o atentie sporita acestei clatiri deoarece, daca reziduurile de balsam nu sunt curatate cum trebuie, risti ca parul sa se ingrase.

Un secret este ca dupa clatire sa iti umezesti parul cu apa rece pe varfuri, deoarece apa rece va adauga o stralucire suplimentara. Pentru o stralucire vizibila poti folosi balsamul hranitor cu extract de aloe si mar verde, de la Bottega Verde. Acesta ii va oferi parului tau o hranire intensa, datorita plantei aloe, care este bogata in vitamine.

 Usuca parul cu atentie

 Uscarea parului necesita si ea atentie. Nu stoarce niciodata apa din parul tau in timpul uscarii. Dupa spalare, poti sterge parul cu un prosop curat fara sa il freci pentru a evita ruperea. Indicat ar fi sa nu-ti usuci parul folosind caldura excesiva, uscarea naturala fiind cea mai buna optiune.

Acesti pasi te vor ajuta sa obtii un par curat, hidratat si plin de stralucire. Produsele naturale de la Bottega Verde te pot ajuta sa ai o podoaba capilara de revista. Poti gasi produsele pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *