Cum functioneaza cremele anticelulitice

In ultimii ani pe piata produselor cosmetice au aparut nenumarate tratamente anticelulitice (creme, seruri, lotiuni, peelinguri, geluri) care promit rezultate uimitoare intr-o perioada scurta de timp. Din ce in ce mai multe persoane le folosesc si sunt multumite de rezultatele pe care le au, insa v-ati intrebat vreodata cum actioneaza si care sunt motivele efectelor lor?

Gama de produse Marea Moarta pentru ingrijirea corpului te ajuta sa regasiti acasa un autentic tratament de infrumusetare precum sunt cele din statiunile termale de la Marea Moarta. Produsele au un parfum revigorant, care lasa pielea regenerata si relaxata. In plus, ajuta la tratarea si reducerea aspectului inestetic de coaja de portocala.

Principiul de baza al actiunii acestor produse cosmetice este acela al eliminarii apei si grasimii depozitate in surplus in celulele pielii. Prin masaj, produsul cosmetic ajuta totodata si la imbunatatirea texturii pielii, dar si la netezire si tonifiere. Nicio crema, oricat de scumpa ar fi, nu te va ajuta sa scapi de celulita doar prin simpla aplicare. Trebuie sa stii inca de la inceput, ca daca aplicarea acestor produse nu se face prin masaj, in paralel cu o dieta sanatoasa si cu mult sport, nu vei avea niciun rezultat.

Pentru a intelege ce inseamna celulita, trebuie sa ne gandim la felul in care este structurat sistemului limfatic si la modalitatea de functionarea a acestuia.

Sistemul limfatic este relativ asemanator cu cel sanguin, capilarele limfatice permit trecerea substantelor lichide sau solide din tesutul conjunctiv interstitial si au rolul de a hrani, detoxifia si proteja celulele de infectii, regland echilibrul intre tesuturi si drenand proteinele.

Prin aceasta afectiune se altereaza tesutul conjuctiv din cauza acumularii grasimii in celulele adipoase, avand ca rezultat imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine, favorizand retentia de apa si toxine. Ea se intalneste la peste 85% dintre femei afectand de cele mai multe ori abdomenul, coapsele, fesele insa uneori si gambele si bratele.

Substantele care stimuleaza local eliberarea de acid gras din adipocite, care sunt eliminate apoi prin sistemul limfatic sunt teofilina, aminofilina, cafeina si teobromina. Deoarece excesul de grasime este unul dintre factorii care contribuie la formarea celulitei, s-a demonstrat ca folosirea acestor substante la nivel local au efecte benefice, stimuland eliberarea acidului gras din adipocite.

Marea Moarta – crema anticelulitica cu noroi din Marea Moarta – tonifianta (250 ml) este un produs care actioneaza impotriva celulitei cu ajutorul namolului si care pastreaza un parfum placut, fiind usor si practic de aplicat pe piele. Crema este un produs eficient in lupta cu celulita datorita ingredientelor active, cum sunt namolul de la Marea Moarta, care efect de netezire si cafeina. Aroma sa intensa si speciala este data de un ameste de uleiuri esentiale specifice pentru tratamentul celulitei. Cu un pic de perseverenta si actiuni constante rezultatele vor fi evidente! Lupta impotriva aspectului inestetic provocat de celulita!

Un produs foarte bun, care ajuta la eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii, stimuland totodata si circulatia sangelui este Marea Moarta – gomaj corporal cu saruri din Marea Moarta (200 ml). Rezultatele sunt uimitoare, lasand in urma o piele tonifiata, neteda, stralucitoare si ferma.

Pentru ca rezultatele sa nu se lase asteptate, inlocuiti gelul de dus obisnuit cu Marea Moarta – gel de dus tonifiant cu saruri din Marea Moarta (400 ml). Se utilizeaza aplicand o cantitate mica de produs pe pielea umeda si se maseaza pana obtineti o spuma moale. Se clateste bine cu apa si se repeta actiunea.  Lasa pielea regenerata, relaxata, catifelata si moale dupa fiecare baie, datorita parfumului revigorant si a sarurilor naturale din Marea Moarta.

Produsele BottegaVerde.ro de ingrijire corporala sunt cu adevarat speciale – laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare ale BottegaVerde.ro selectioneaza, cu cea mai mare atentie, ingredientele active functionale cele mai fine, pentru a crea formule unice care sa sintetize imbinarea armonioasa dintre stiinta si natura. In acest scop BottegaVerde.ro a realizat si patentat o serie de principii si ingrediente functionale, care promit sa revolutioneze cosmeticele de ingrijire a corpului: colagenul vegetal, celulele stem vegetale, acid hialuronic, Cuore de Miele (TM), Pro-Retinol. Toate produsele cosmetice de ingrijire a corpului au fost testate dermatologic si eficacitatea lor a fost confirmata de fiecare data. BottegaVerde.ro a ales sa se preocupe de frumusete in armonie cu natura, demonstrand cu profesionalism ca inovatia poate fi naturala, cand cercetarile se bazeaza pe ingrediente active naturale. Frumusetea pe BottegaVerde.ro este naturala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *