Buzele Cherry sau cum sa asiguri un plus de efect machiajului de seara!

  Toate femeile isi doresc sa obtina un make-up perfect atunci cand vine vorba despre o iesire nocturna, fie la un eveniment, la o petrecere sau chiar la o cina romantica. Cel mai nou trend in machiajul sofisticat de seara sunt buzele Cherry. Nuanta cireselor coapte si aroma dulce vor transforma orice machiaj intr-un la moda si de efect!

Rutina femeilor in ceea ce priveste un machiaj de seara este destul de intensa, iar obtinerea buzelor intr-o nuanta perfecta necesita mult mai multa concentrare. Afla ce trebuie sa faci pentru a obtine machiajul cu buze cherry pe care ti-l doresti!

Inca din antichitate, doamnele si domnisoarele apelau la machiaj pentru infrumusetare si eleganta. Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de machiaje, la care apelam cel mai des este machiajul de seara. Dar ce stim cu adevarat despre un make-up pretentios ce implica buzele perfecte?

Pasul 1: Aplica o crema de fata hidratanta

Pentru a obtine un make-up de lunga durata este necesar ca inainte de aplicarea fondul de ten sa folosesti o crema de fata pentru a pastra tenul hidratat si vizibil reimprospatat. Maseaza crema cu miscari circulare pana aceasta intra complet in piele. Poti opta pentru crema de fata hidratanta si nutritiva cu extract de Aloe Vera, care datorita proprietatilor extraordinare emoliente, hidratante si calmante ale sucului de aloe vera iti va oferi un ten sanatos si stralucitor.

Pasul 2: Adauga o baza pentru machiaj

Este foarte important sa aplici un primer dupa ce ai folosit crema hidratanta, pentru a crea un ten neted si pentru a oferi machiajului o rezistenta de lunga durata. Cand vine vorba de a alege un primer potrivit trebuie sa iei in considerare nevoile pe care le are pielea ta. Poti alege baza de machiaj cu efect instantaneu de ten perfect de la Bottega Verde, care va oferi pielii un aspect de portelan dupa o singura aplicare.

 Pasul 3: Aplica un fond de ten potrivit fetei tale

Indicat ar fi sa-ti achizitionezi un fond de ten in doua nuante, una pentru imperfectiuni si o nuanta mai inchisa pentru a evidentia barbia, pometii si podul nasului. Daca nu gasesti o nuanta perfecta pentru tenul tau, atunci iti poti cumpara unul care este mai inchis si unul mai deschis pentru a ajusta culoarea. Poti incerca fondul de ten mat de lunga durata de la Bottega Verde ce ii va conferi tenului tau un aspect catifelat si neted si va ascunde imperfectiunile, astfel incat machiajul tau de seara sa fie fara de greseala.

Ai nevoie de un ten impecabil pentru a pune in evidenta nuanta ideala a cireselor coapte de pe buzele tale, astfel ca aplicarea fondului de ten intr-un mod corect este un pas foarte important.

 Pasul 4: Alege nuantele potrivite care sa-ti evidentieze ochii si buzele

Indiferent de culoarea ochilor, poti opta pentru nuante deschise la culoare, astfel incat sa-ti accentuezi trasaturile. Ochii nu trebuie sa fie foarte accentuati daca accentul machiajului tau cade pe zona buzelor.

Pentru a obtine buzele cherry dorite, conturarea acestora este primul pas important. Opteaza pentru creionul de buze cu extract de nalba, de la Bottega Verde, care iti va oferi un contur intens si perfect. Aplica creionul si in interiorul buzelor iar apoi tapoteaza zona cu un servetel. Aplica un strat de pudra translucida pentru reizstenta.

Descoperi beneficiile rujului hidratant cu ulei de argan, de la Bottega Verde, in culoarea rosu aprins, care va atrage toate privirile asupra ta. Combina mai multe nuante de ruj pana ajungi la rosul perfect pe care il doresti.

Daca vei folosi aceste trucuri, cu siguranta vei obtine un machiaj perfect de seara, care iti va pune toate calitatile in evidenta. Produsele de la BottegaVerde iti ofera pe langa forma perfecta si o calitate ce provine din ingrediente naturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *