Cum ne demachiem corect

Demachierea este procedeul prin care aratam tenului nostru ca avem grija de el. Inainte de a apela la orice produs de machiaj, trebuie sa avem grija ca ne ocupam de curatarea tenului.

Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, ne invata cum ar trebui sa arate un procedeu complet si sanatos de demachiere.  Curatare, tonifiere, hidratare. Sunt cei 3 pasi pe care Andreea ii exemplifica si despre care spune ca nu trebuie sa trecem niciodata.

Curatare

Avem nevoie de o curatare in profunzime a tenului, pentru a fi siguri ca eliminam tot ce s-a depus pe tenul nostru, de-a lungul zilei. Andreea ne recomanda  apa micelara cu extract de magnolie, flori de portocal si provitamina B5, de la BottegaVerde.ro. Cu acest produs vei putea demachia atat tenul, cat si ochii sau buzele. Atentie insa! Curatarea fetei se face intotdeauna in sensul circulatiei sangvine, de jos in sus, pentru a nu exercita presiune asupra vaselor de sange. Demachierea buzelor se face dinspre exterior spre interior, pentru a nu intinde rujul pe toata fata. Sa nu uitam de asemenea sa ne demachiem si seara, dar si dimineata, pentru ca pe timpul noptii pielea lasa reziduuri, pe care trebuie sa le curatam.

Tonifiere

Tonicul reda pHh-ul natural al pielii, astfel incat tenul sa devina catifelat, relaxat si sa fie pregatit pentru ceea ce urmeaza. Incearca tonicul facial cu argirelina, multi-protectie si extract de afine de la BottegaVerde.ro. Pentru a nu stresa pielea, aplicam produsul prin miscari de tapotare si lasam sa se usuce natural.

Hidratare

Inainte de a trece la crema hidratanta pentru ten, alege o crema special conceputa pentru zona din jurul ochilor. Este o zona care are nevoie de mai multa atentie si ingrijire. Incearca gelul Age Sublime cu PGG5  de la BottegaVerde.ro si  aplica-l cu miscari circulare. Vei trata semnele de oboseala, micile riduri si cearcanele si va ajuta la recuperarea naturala a pielii si la restabilirea tonicitatii naturale.

Pentru restul tenului, ar trebui sa iei in considerare nevoile pielii tale. Daca pielea este matura, o poti ajuta cu serul cu acid hialuronic, cu efect antirid si filler, de la BottegaVerde.ro. Poti completa cu o crema pentru piele sensibila, anti-roseata, cu magnolia si ceramide vegetale.

Nu uita ca acesti pasi sunt foarte importanti si nu ar trebui exclusi din rutina ta zilnica. Urmeaza sfaturile specialistilor, cunoaste-ti tenul si raspunde nevoilor lui.

BottegaVerde.ro iti ofera o gama variata de produse naturale, ingrediente secrete oferite de gradina Italiei si nu numai. Urmareste canalul nostru de Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *