5 greseli pe care le faci cand te demachiezi si cum sa le eviti!

Atunci cand vorbim despre demachiere, ar trebui sa dam dovada de aceeasi preocupare ca in cazul discutiilor despre machiaj. De asemenea, trebuie sa alegem cu atentie produsele pentru demachiere si modul in care le folosim, dar de cele mai multe nu facem asta, efectele negative fiind vizibile pe tenul nostru. Exista cateva greseli pe care toate le-am facut macar o data in viata.

Afla care sunt aceste greseli si cum le poti evita!

1. Nu te demachiezi in fiecare seara

Poate cea mai grava greseala pe care o poti face in ceea ce priveste ingrijirea tenului este tocmai neglijarea indepararii machiajului in fiecare seara. Dupa fiecare zi in care ne-am machiat si chiar in zilele cand nu am purtat machiaj, tenul are nevoie de o demachiere riguroasa, pentru a indeparta produsele si sebumul de pe piele si pentru a permite porilor sa respire. Foloseste un produs potrivit tenului tau, cu o textura confortabila pentru tine si nu ignora procesul de curatare a fetei!

2. Demachiezi agresiv pielea

In timpul procesului de demachiere, fie pentru ca suntem obosite, fie ca nu suntem constiente de acest lucru, putem agresa pielea, provocandu-i mai multe probleme. Daca folosesti un lapte demachiant sau o solutie pentru demachiere pe care le aplici cu dischete demachiante, ai grija sa nu freci produsul cu putere, ci sa il masezi usor in piele, pentru ca acesta sa inlature machiajul fara sa irite tenul. Daca vrei un produs eficient pentru indepartarea makeup-ului, poti opta pentru laptele demachiant cu ulei si lapte din migdale dulci de la Bottega Verde. Acesta indeparteaza rapid urmele de machiaj si impuritatile transformand curatarea tenului intr-un adevarat ritual de infrumusetare. Este formulat pe baza de lapte si ulei de migdale dulci si unt de shea, care mentin pielea elastica si o hidrateaza, fiind ideal pentru orice tip de piele.

3. Nu alegi un produs potrivit pentru tine

De multe ori ne alegem produsele de demachiere fara prea multa atentie, insa folosirea unor demachiante benefice pentru tipul nostru de ten poate avea efecte uimitoare. Daca dupa demachiere ochii ti se inrosesc si te ustura, poti sa folosesti demachiantul pentru ochi sensibili cu afine si zmeura de la BottegaVerde.ro. Formula bifazica a produsului este eficienta si totodata indeparteaza delicat chiar si machiajul celor mai sensibili ochi. Stratul pe baza de ulei si cel pe baza de apa, odata amestecate, elimina toate tipurile de produse, inclusiv machiajul rezident la apa, fara a lasa urme sau a irita zonele sensibile. De asemenea, in cazul tenului uscat, cu o sensibilitate crescuta foloseste gelul demachiant cu ulei de macese Rosa Mosqueta Bottega Verde, pentru o curatare delicata a tenului. Toate proprietatile exceptionale ale plantei Rosa Mosqueta sunt inchise in acest gel demachiant, ideal chiar si pentru tenul uscat si cu semne. Odata masat pe fata, acesta se transforma intr-o spuma demachianta moale si delicata care se clateste cu apa.

4. Nu te asiguri ca ai indepartat tot machiajul

Ni se intampla adesea sa consideram ca daca fata pare demachiata dupa de am folosit un produs de demachiere aplicat cu ajutorul dischetelor, nu este necesar sa mai spalam tenul. O demachiere corecta, insa, implica si folosirea unui cleanser sau a unei spume demachiante care se clateste cu apa. Un produs potrivit pentru acest pas este demachiantul spuma hidratant si calmant cu extract de aloe vera de la BottegaVerde.ro, intrucat are o formula care se adapteaza la orice tip de piele si indeparteaza eficient urmele de machiaj si impuritatile, redand prospetimea tenului. Fiind imbogatita cu aloe vera care este cunoscuta pentru proprietatile sale hidratante si calmante, spuma lasa pielea perfect curatata, moale si catifelata, restabilind in acelasi timp echilibrul pielii.

5. Nu te demachiezi cand esti in concediu

Atunci cand plecam in vacanta, uitam de multe ori sa punem in bagaj produse demachiante sau consideram ca nu sunt suficient de importante pentru a ocupa un loc in plus printre lucrurile impachetate. Cu toate acestea, toate ne dorim ca in pozele din calatorii pielea sa ne arate cat mai bine, iar pentru asta este nevoie sa ne ingrijim tenul si atunci cand suntem plecate cateva zile de acasa. Daca nu vrei sa iei cu tine un tub de demachiant, poti pune in geanta de mana un pachet de servetele demachiante cu extract de rodie si apa micelara de la Bottega Verde. Nu vor ocupa mult spatiu si sunt ideale pentru curatarea si indepartarea tuturor urmelor de machiaj de pe fata, ochi si buze rapid si delicat, fara a fi nevoie de clatire.

Daca vrei ca tenul tau sa arate bine tot timpul, acorda atentie nu doar aplicarii machiajului, ci si indepartarii acestuia! Alege produse potrivite tipului tau de ten si investeste in demachiante de calitate, care sa contina ingrediente naturale. La Bottega Verde gasesti o gama larga de produse pentru demachiere, iar acestea sunt imbogatite cu extracte din natura si cu ingrediente active care iti hranesc tenul si il curata eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *