Miracolele utilizarii uleiului de migdale pentru ten

Multi oameni sunt constienti de beneficiile pentru sanatate care vin din consumul de migdale, dar stiati ca puteti utiliza ulei de migdale pentru tratamentele cutanate sau ca parte a regimului regulat de ingrijire a pielii? Acest ingredient a fost des folosit cu mult timp in urma in sapunurile de specialitate, dar a primit din ce in ce mai multa atentie ca ingredient de ingrijire a tenului datorita efectelor sale pozitive asupra sanatatii si aspectului pielii. Desi utilizarea uleiului de migdale pentru tratamente si produse de piele a devenit frecventa, este important sa intelegeti care sunt beneficiile acestui ulei si ce efecte are asupra pielii.

BottegaVerde.ro a creat special o gama de produse pe baza de ulei de migdale, care ajuta la reintinerirea, regenerarea si hidratarea tenului persoanelor cu probleme.

Uleiul de migdale se face prin presarea migdalelor brute, fara alte metode de preparare. Despre acest proces probabil ca ati auzit si in prepararea altor produse naturale sub denumirea de „brut”” sau „presat la rece”. Metoda consta in utilizarea de cat mai putina caldura, pastrand astfel toti compusii chimici naturali din ulei, astfel incat sa poata pastra toate proprietatile naturale.

Unul dintre cele mai mari secrete din spatele utilizarii uleiului de migdale pentru tratamentul pielii este nivelul ridicat de acizi grasi din amestecul final de ulei. Acizii grasi servesc ca emolient natural pentru piele si pot ajuta la pastrarea hidratarii, formand o bariera protectoare. Emolientii sunt deosebit de eficienti pentru afectiuni cum ar fi acneea, eczemele, psoriazis sau rozaceea.

Persoanele care au un ten gras pot fi la inceput mai reticente in a folosi ulei pe piele, chiar daca este doar un ingredient intr-o crema pentru fata. Cu toate acestea, uleiul care formeaza acneea produsa de piele este foarte diferit de uleiul de migdale prelucrat pentru tratamentul pielii. Persoanele care se lupta cu acneea produc pe ten un ulei lipicios numit sebum, care blocheaza porii cu celulele moarte ale pielii si alte impuritati. Cu toate acestea, acizii grasi din uleiul de migdale ajuta de fapt la dizolvarea sebumului care este produs de pielea, curatand porii si ajutand la reducerea acneei. Incercati sa va demachiati cu Migdale – lapte demachiant pentru fata cu ulei si lapte din migdale dulci. Este un produs care indeparteaza eficient urmele de machiaj si impuritatile, si, datorita formulei sale bogate, transforma curatarea tenului intr-un adevarat ritual de infrumusetare. Este ideal pentru orice tip de piele, fiind creat pe baza de lapte, ulei de migdale dulci si unt de shea, care mentin pielea elastica si o hidrateaza. Rezultatul este un ten proaspat si radios zi dupa zi.

Un alt motiv pentru care este recomandata folosirea uleiul de migdale este datorita capacitatii sale de a intari pielea. Uleiul de migdale funcționeaza ca un exfoliant natural al fetei pentru a ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii si pentru a stimularegenerarea. Atunci cand se utilizeaza local, uleiul de migdale din continutul produselor sau tratamentelor este absorbit de celulele grase ale pielii. Umezeala din ulei este apoi utilizata de tesuturi pentru a repara celulele deteriorate si pentru a reintineri aspectul tenului. Va recomandam Migdale – crema nutritiva pentru fata cu ulei si lapte de migdale dulci. Produsul este un adevarat tratament cotidian pentru ten, capabil sa aduca aportul corect de hidratare a tesuturilor si sa previna astfel primele aparitii ale ridurilor. Este eficient datorita capacitatii elasticizante si emoliente a laptelui si uleiului de migdale dulci combinat cu actiunea hidratanta a unui mix de zaharuri care, mentinand apa pe suprafata cutanata, o fac mai moale si mai catifelata. In plus,untul de Shea asigura aportul potrivit de nutritivi si un filtru solar care garanteaza protectia impotriva imbatranirii fotoinduse.

De asemenea, Migdale – lotiune tonica emolienta cu extract de migdale dulci reda luminozitate si lejeritate fetei. Uleiul de migdale dulci si mixul de zaharuri prezente in aceasta formula hranesc si hidrateaza. Produsul este ideal pentru toate tipurile de piele si se utilizeaza dupa demachiere pentru a reda pielii echilibrul natural, pentru o frumusete care infloreste in fiecare zi!

Uleiul de migdale este un ingredient comun in produsele cosmetice, dar vine in diferite forme. Uleiul de migdale dulci este utilizat pentru a curata porii si a hidrata pielea, in timp ce uleiul de migdale amare se adauga produselor ca un parfum. Pentru a beneficia de toate beneficiile uleiului de migdale in regimul de ingrijire a pielii, verificati eticheta pentru a va asigura ca produsul contine ulei de migdale dulci.

Tinerete fara granite poate suna precum o promisiune a unei lumi de basm, mult prea departe de ritmul realitatii. Cu toate acestea, BottegaVerde.ro te indeamna sa iti lasi indoielile deoparte prin crezul sau de piele frumoasa fara de varsta, pe care il poti regasi in fiecare dintre produsele sale de ingrijire a tenului. Ingredientele active naturale, formulele unice si substantele active patentate constituie secretul BottegaVerde.ro pentru o fata luminoasa, cu un tonus excelent si cu un aspect mereu tanar. De acum poate fi si secretul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *