Tratamente pentru ingrijirea tenului la barbati

Se spune ca femeile sunt mai sensibile decat barbatii si este cu siguranta adevarat atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului. Pielea fetei barbatilor este de obicei mai groasa decat cea a femeilor si este mai putin probabil sa fie sensibila la ingredientele de curatare si de hidratare a fetei. De asemenea, ingrijirea tenului barbatilor este o rutina mai simpla, deoarece barbatii nu folosesc, de obicei, produse de make-up.

Pielea barbatilor este cu 16- 20% mai puternica, deci mai rezistenta la influentele negative ale factorilor externi. De asemenea, pielea barbatilor imbatraneste mai lent decat cea a femeilor, ridurile fiind vizibile doar in jurul varstei de 35 de ani.

In prezent tot mai multi barbati au inceput sa devina interesati de ingrijirea pielii lor deoarece au realizat ca un ritual zilnic de curatare va face tenul sa capete un aspect sanatos si atragator. Pentru a raspunde nevoilor barbatilor, BottegaVerde.ro a lansat game complete de produse, exclusiv create pentru ingrijirea si protejarea tenului.

BottegaVerde.ro transforma momentul barbieritului in unul usor, rapid, tonic si parfumat, de care sa te poti bucura de fiecare data din plin. Mai mult decat atat, actiunea hidratanta a acidului hialuronic, untul de shea, cu un efect emolient, hranitor si calmant, sau extractul de guarana, energizant si tonifiant, sunt cateva dintre ingredientele care isi unesc fortele in produse exceptionale pentru a oferi fetei tale ingrijirea de care are nevoie. Bottega Verde are micile sale secrete prin care stie cum sa te faca sa te simti un epicentru al completei sale atentii. Tu doar lasa-te rasfatat!

Cei mai multi barbati prefera solutiile lichide pentru curatare. Acestea sunt indicate doar pentru cei care au  o piele normala sau grasa. Sapunul solid are tendinta sa usuce pielea mai mult decat gelurile de curatare. Acestea sunt recomandate pentru persoanele care au un ten mixt sau gras. Puteti incerca Barberia Toscana – sapun imbogatit cu ulei de masline palazzo massaini. Acesta este indicat oricarui tip de piele, datorita ingredientelor pe care le contine. Reprezinta un mod traditional de barbierit cu sapun parfumat pentru barbatii moderni. Imbogatit cu ulei pretios de masline de la Palatul Massaini. Este perfect pentru un barbierit placut si parfumat.

Pentru a evita uscarea pielii si aparitia ridurilor este important sa hidratezi tenul. Se recomanda sa utilizezi o crema sau un ulei de fata, in special  daca te barbieresti in fiecare zi deoarece pielea ramane uscata si iritata. Un ulei de fata va acorda pielii cantitatea necesara de hidratare pentru a-ti pastra tenul intr-o stare perfecta. Iti recomandam Barberia Toscana – ulei multiactiv imbogațit cu ulei de masline palazzo massaini. Este un ulei hranitor, hidratant, calman, parfumat si protector, potrivit pentru inmuierea pielii dupa barbierit, sau pentru a aranja barba facand firul de par mai matasos. Datorita ingredientelor sale active si naturale din continut, acesta se va absorbi imediat, lasand in urma o piele sanatoasa si hidratata.

Spalatul si barbieritul sunt activitati care afecteaza tenul. In special dupa ras este recomandat sa se utilizeze o crema sau un balsam care sa protejeze si sa refaca pielea. Foloseste un balsam care sa refaca echilibrul tenului si sa ajute la regenerare. Incearca Barberia Toscana – balsam hidratant dupa ras imbogatit cu ulei de masline palazo massaini. Formula de tip balsam este imbogatita cu ulei de masline Palazzo Massaini. Se aplica dupa ras oferind o senzatie de confort a pielii. Pentru o senzatie racoritoare si un parfum rafinat dupa barbierit.

BottegaVerde.ro propune o noua gama de cosmetice destinate in exclusivitate barbatilor, special create pentru ingrijirea tenului, care imbunatatirea aspectului general al tenului, ajutand barbieritul sa devina mult mai placut si evitand aparitia iritatiilor. Produse de ingrijire special create pentru barbati pot fi gasite pe bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *