De ce este benefic acidul hialuronic pentru piele


In lumea produselor de ingrijire a pielii, ingredientele moderne vin si pleaca, iar multe dintre ele nu ar fi trebuit sa apara niciodata in primul rand! Acidul hialuronic NU este unul dintre acele ingrediente. Dimpotriva, este unul dintre ingredientele extraordinar de benefice. Proprietatile sale calmante, hidratante si antioxidante sunt excelente pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea predispusa la rosacee si eczema.Pur si simplu, acidul hialuronic are proprietati puternice anti-imbatranire si este, de asemenea, unul dintre ingredientele pretioase hidratante pentru piele, chiar si pentru pielea uleioasa, sensibila sau eruptiva.

Cum functioneaza acest ingredient de superstar pentru a oferi o piele supla, sanatoasa si cu aspect intinerit? Raspunsul se bazeaza pe stiinta si este unul cu adevarat remarcabil.

Bottega Verde iti lasa indoiala deoparte prin crezul sau de piele frumoasa fara de varsta, pe care il poti regasi aplicat in fiecare dintre inovativele sale produse de ingrijire a tenului din gama IaluronPlus, gama de produse cosmetice care are la baza acid hialuronic.

Cum actioneaza Acidul Hialuronic?

Acidul hialuronic este un glicozaminoglican, un nume fantezist pentru o substanta naturala vitala care este o parte a pielii care sustine intinerirea. Ca glicozaminoglican principal in piele, acidul hialuronic functioneaza pentru a mentine fiecare aspect al pielii stabil, protejat si constant reinnoit. De asemenea, are o capacitate uimitoare de a atrage si detine cantitati mari de umiditate.

De ce este la moda? Magia acestui ingredient consta in abilitatea sa de a retine nivelul optim de hidratare. Are capacitatea de retinere a apei in piele mai mare decat are oricare alt ingredient natural sau polimer sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil sa sustina pana la 6 litri de apa. Aceasta caracteristica este importanta mai ales cand vine vorba de lupta impotriva imbatranirii, intrucat hidratarea este cheia unui aspect tanar.

Acidul hialuronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).

Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.

Acestasta substanta minune poate imbunatati continutul barierei naturale de aparare a pielii si in acelasi timp sa fortifice bariera de aparare a pielii. O bariera naturala de aparare a pielii sanatoasa arata si se simte bine, neteda si intinsa – toate semne ale tineretii! Insa cu acidul hialuronic primesti mai mult de atat!

Serul cu acid hialuronic foarte eficient, cu efect antirid si filler este extrem de eficient, special conceput pentru a profita la maxim de pretioasele virtuti ale acestui ingredient functional, prieten al frumusetii. Formula gel ofera pielii hidratare, avand o actiune eficienta de anti-imbatranire. Utilizat frecvent, favorizeaza conservarea rezervelor de apa naturala ale tesuturilor pielii si ofera un volum care reduce astfel aspectul ridurilor si imbunatateste starea pielii, aceasta devenind mai moale si mai neteda.

Crema antirid pentru ochi cu acid hialuronic si extract de flori albe, spf 15 este o crema destinata zonei din jurul ochilor. Destinde trasaturile si diminueaza aspectul ridurilor, protejandu-te de foto-imbatranire datorita factorului de protectie solara 15. Formulata pentru a retine apa in tesuturile cutanate, pentru a conferi volum, atenuarea cearcanelor, semnelor de imbatranire, contine acid hialuronic, si extract de flori albe, lotus si crin alb. Reduce cu pana la 82% vizibilitatea cearcanelor.

Crema de fata, efect filler, cu acid hialuronic si extract din flori albe, spf 15 este o crema multifunctionala care prezinta un efect de umplere. Formulata pentru a retine apa in celule, confera volum si atenueaza ridurile, continand extract de acid hialuronic si extracte de flori albe, lotus, crin alb. Actiunea anti-age integrala prezinta si factor de protectie solara SPF15, contribuind la protejarea pielii de foto-imbatranire.

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale pe baza de acid hialuronic din gama Ialuron Plus de la Bottega Verde. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *