Trucuri pentru o piele stalucitoare si perfect bronzata

Bronzul obtinut cu ajutorul cremelor autobronzante este singura modalitate prin care poti avea o piele perfect brzonata fara sa iti risti sanatatea din cauza expunerii neprotejate la soare. Dupa cum iti poate spune oricine a folosit un autobronzant, un bronz uniform nu este atat de simplu de obtinut si trebuie sa tii cont de cateva trucuri pentru un rezultat uniform.

Produsele autobronzante BottegaVerde.ro fac parte din linia de cosmetice naturale, bazate pe ingrediente active, (Papaya, Mango, cafea, ceai verde etc). Sunt destinate persoanelor care isi doresc o piele frumos colorata in nuantele bronzului de vara. Aceste produse care pot fi utilizate zilnic, iar efectele sunt cu adevarat senzationale. Pielea capata nuantele bronzului sanatos si seducator de vara, dar este hidratata si ingrijita in acelasi timp. Fiind vorba de cosmetice naturale, acestea asigura un bronz sanatos, dar mai mult decat atat functioneaza precum niste veritabile tratamente de infrumusetare, evidentand frumusetea si stralucirea pielii.

Un bronz uniform este foarte dificil de obtinut, asa ca specialistii BottegaVerde.ro  iti propun cateva sfaturi prin care poti obtine un aspect bronzat radiant.

  1. Pielea trebuie exfoliata inainte de aplicarea autobronzatului. Autobronzantele adera la celulele moarte ale pielii si exista zone in care stratul cornos este mai gros (genunchi, coate, laba piciorului, gat). Pielea se exfoliaza cu o lufa in timpului dusul.
  2. Daca trebuie sa te epilezi, fa-o inainte de a aplica autobronzantul. Epilarea poate afecta calitatea bronzului si poate scurta timpul de durata in care acesta va arata natural pe piele.
  3. Dupa dus, aplica un strat subtire de crema hidratanta. Acest pas va face ca autobronzantul sa se aplice mai usor in special in zonele cu piele uscata.
  4. Nu uita ca frumusetea vine din interior. Indiferent de cremele folosite, o piele nu poate fi frumoasa fara o alimentatie sanatoasa si fara o hidratare corespunzatoare. Nu uita de cele 8 pahare de apa pe zi care te vor ajuta sa elimini toxinele din organism.
  5. Tine cont inainte de aplicarea autobronzantului ca acesta poate pata hainele si asternuturile daca pielea intra in contact cu materialul inainte ca produsul sa se usuce complet. Durata de uscare este diferita si dureaza in jur de 30 de minute.

Crema autobronzanta Protectie Solara – crema de corp, hidratanta si autobronzanta, cu extract de papaya si mango este perfecta pentru un bronz rapid si intens. Potrivita pentru toate tipurile de piele, crema de la BottegaVerde.ro se usuca rapid si nu pateaza hainele. In plus, hidrateaza pielea, lasand-o moale si catifelata.

Pentru un ten perfect bronzat incearca Protectie Solara – crema de fata, hidratanta si autobronzanta cu extract de ceai verde si ulei de cafea. Acest produs creeaza un bronz progresiv, natural si uniform. In plus,  hidrateaza intens pielea, asigurand un bronz durabil. Formula sa speciala fuzioneaza perfect cu orice tip de piele, uscandu-se rapid dupa aplicare.

Daca iti doresti un bronz rapid de scurta durata Protectie Solara – crema de corp, cu efect autobronzant, pentru o zi, cu extract de papaya si mango este perfecta pentru a-ti satisface nevoia! Are o formula fina si lejera, care asigura o aplicare si o repartizare usoara a produsului, pentru o bronzare progresiva, cu aspect natural.

Filosofia BottegaVerde.ro este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.

BottegaVerde.ro a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor BottegaVerde.ro. Astazi, BottegaVerde.ro concepe si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia si numarul 1 in cosmetice naturale. Mai multe informatii pe www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *