3 lucruri de care sa tii cont cand alegi pudra pentru ten!

Fiecare pudra de fata are rolul sau, existand diferite produse care indeplinesc scopuri diferite. Tipul cel mai cunoscut de pudra pentru ten este cea pentru fixarea machiajului, asa cum este pudra compacta cu acid hialuronic si vitamina E de la Bottega Verde, iar cele la care nu apeleaza toata lumea sunt cele care se aplica pe zone mai restranse ale fetei, adica pudra bronzanta si pudra iluminatoare.

Afla, in continuare, cum trebuie sa alegi pudra de ten potrivita!

1. Pudra pentru fixarea machiajului

Pudra pentru fixarea machiajului este cel mai folosit tip de pudra pentru ten, contribuind la rezistenta bazei umede, adica a fondului de ten si a corectorului. Desigur, aceasta pudra poate fi gasita pe piata sub mai multe forme, fiecare formula fiind potrivita pentru un anumit tip de ten. In cazul in care esti in cautarea unei pudre care sa iti matifieze tenul si sa nu altereze nuanta fondului de ten, poti apela cu incredere la pudra compacta matifianta de la BottegaVerde.ro.

2. Pudra bronzanta

Dupa ce ai folosit pudra de fixare, vei observa faptul ca tenul pare foarte plat, usor fara viata. Pentru a-l determina sa redevina cald si armonios, poti folosi o pudra bronzanta, cu ajutorul careia poti mima umbrele si caldura pe care fata le are in mod natural. Aplica pudra bronzanta cu ulei de migdale dulci in punctele in care esti de obicei atinsa de soare si imblanzeste-ti in acest mod trasaturile. 

3. Pudra iluminatoare

Odata aplicate pudra de fixare si cea bronzanta, iti poti face tenul sa para mai sanatos, oferindu-i o stralucire naturala si flatanta. Poti opta pentru iluminatorul pudra cu ulei de migdale dulci de la BottegaVerde.ro.

Exista numeroase secrete de care poti tine cont atunci cand iti aplici pudra pentru fata, in variatele sale forme. Ai grija, insa, indiferent de machiajul pe care il realizezi, sa alegi produse de calitate, care sa fie benefice tenului tau si sa nu il irite. La Bottega Verde gasesti o gama larga de cosmetice cu ingrediente naturale. Poti sa alegi cu incredere produsele, intrucat acestea au fost testate dermatologic sub supravegherea unui medic specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *