Alina Anghel: Prima comanda Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Alina Anghel.

Mi-am dorit tare mult sa incerc produsele Bottega Verde, vazand ca toata blogosfera vorbeste de ele. Am intrat pe site, mi-am facut un cont si am plecat la vanatoare de oferte. Cu ce m-am ales vezi mai jos:

Fondul de ten a fost cel mai dorit produs. M-am invartit si am deschis fiecare gama in parte pana l-am ales pe el. Face parte din gama Skin Voile si se prezinta ca un fond de ten foarte confortabil, hidratant. Este un fond de ten cu o textura usoara, fluida, insa usor de folosit. Acoperirea este medie, insa in straturi suprapuse poti obtine o acoperire mare. Ce mi-a placut este catifelarea pe care o lasa dupa aplicare, tenul avand un aspect natural, fara a fi incarcat. La capitolul rezistenta sta foarte bine (il fixez cu pudra pulbere) si arata bine pe ten chiar si dupa 10 ore de la aplicare. Contine acid hialuronic si 3% Aquaphiline (un ingredient activ puternic hidratant), dar si alcool (ingredientele nu sunt listate pe site).
A trebuit sa studiez putin pana sa imi dau seama care este cea mai deschisa culoare si potrivita tenului meu, dar am ales nuanta bej deschis si mi se potriveste perfect. Aplicatorul este unul interesant, nu am mai avut unul de tip pipeta la un fond de ten. Ma ingrijoreaza putin ca ia contact cu aerul la fiecare folosire, sa fiu sincera. Dozarea fondului de ten o fac pe mana, cu grija sa nu ating pipeta de alte lucruri.
Alte doua produse pe lista de cumparaturi au fost geluri de dus. Am o pasiune pentru ele si imi place sa am baia plina tot timpul (prea plina, daca ar fi sa ascult ce spune sotul meu). Exista o gama atat de variata incat mi-a fost extrem de greu sa ma hotarasc. L-am ales pe cel cu piper roz din pura curiozitate si imi place. Are un miros puternic si dulceag, perfect de folosit intr-o zi ploioasa. Este cremos si lasa pielea moale si catifelata. Gelul de dus cu ciocolata l-am primit cadou la comanda (da, la fiecare comanda primesti un cadou, in functie de suma cheltuita, iar la comenzi de peste 99 lei transportul este gratuit, daca te inscrii in comunitatea Bottega Verde) si este absolut delicios, l-as bea! Este dens si cremos, iar casa este invaluita intr-un miros de ciocolata de fiecare data cand il folosesc. Imi place mirosul care ramane pe piele, ma simt ca o prajiturica. Ambele fac spuma suficienta si curata bine.
Comanda este foarte usor de plasat: ai nevoie de cont pe site, alegi produsele si platesti. Eu aleg sa platesc cu cardul mai mereu acolo unde se poate, mi se pare mult mai usor. A doua zi am fost sunata pentru confirmare, iar in 2-3 zile coletul a ajuns la mine. Totul a decurs conform asteptarilor.
Un proiect Bottega Verde care mi-a atras atentia este cel in desfasurare: Frumusetea este in tine. La fiecare comanda poti dona 5 sau 25 lei, iar in schimbul acestei sume primesti un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut. Toate donatiile colectate de Bottega Verde vor fi redirectionate catre campania Padurea Copiilor, initiata de Viitor Plus. Aceste fonduri vor fi folosite pentru plantarea unui numar de puieti conform totalului donatiilor individuale si corporatiste adunate in cadrul campaniilor de strangere de fonduri.
Eu sunt incantata de alegerile mele. Iar data viitoare planuiesc sa donez si sa imi aleg o sacosa, este extrem de utila la cumparaturi, chiar daca am o intreaga colectie acasa.
Ce ti-ar placea sa incerci dintre produsele achizitionate de mine? Acum o poti face mai ieftin, caci BottegaVerde.ro iti face si tie un cadou: ai 10% reducere la orice comanda daca folosesti codul ALINAANGHEL inainte de a finaliza comanda. Oferta este limitata pentru primele 10 comenzi.
Cu drag,
Alina

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *