Fleur de moule: Bottega Verde mini haul + cod de reducere

Acest articol a aparut prima data pe Fleur de moule.

Vreau de câteva zile să vă spun ce părere am despre aceste trei produse Bottega Verdepe care vi le-am arătat acum ceva timp când au ajuns la mine, însă nu am reușit să îmi fac timp să vorbesc puțin despre ele (#licența e de vina). Aveți mai jos descrierea mea și link-uri către produse, plus o surpriză în finalul articolului.

Uleiul pentru păr cu argan

Primul este acest ulei de păr absolut minunat. Sunt obsedată de uleiuri, atât eu cât și Andrei pentru că le folosește pe barbă. Am încercat destul de multe până acum , unele m-au dezamăgit iar altele au fost relativ ok sau chiar minunat (cel de la Sebastian professional). Bucuria mea mare este că acesta se apropie destul de mult de acela care pentru mine a rămas the best, și mă bucur tare mult că am avut ocazia să îl descopăr pe acesta ce-i poate fi chiar frățior. Lovely one, go for it cu toată încrederea!

Masca pentru față

Al doilea produs este această mască cu nămol din Marea Moartă, care în momentul de față reprezintă prietena de încredere a tenului meu atunci când nu mă mai înțeleg cu el din cauza oboselii și a porțiunilor uleioase. Masca asta anihilează stresul provocat de licență pe fața mea. E superbă!

Pudra contur

Și ultimul produs, însă nu cel din urmă, este această pudră contur pe care o puteți foarte bine folosi și ca fard pentru a umbri pleoapa deoarece se blenduiește extrem de ușor, lucru minunat când vine vorba de un începător în ale machiajului. Nimeni nu vrea pete pe obraz sau pe pleoape, așa că fardurile și pudrele foarte maleabile sunt cea mai bună soluție.

Am uitat să vă spun că toate trei miros SUPERB!
La final, așa cum am promis, SURPRIZA: Bottega Verde vă face un cadou!!!!!
Yaaaay! AVEȚI 10% REDUCERE la orice comandă, dacă folosiți codul FLEURDEMOULE înainte de a finaliza comanda. GRĂBIȚI-VĂ, pentru că doar PRIMII 10 dintre voi vor putea beneficia de el.
Profitați, pentru că toate produsele lor sunt geniale. Nu mă credeți? TRY IT! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *