BabyGoGo: Protectie solara, iluminator si autobronzant intr-un singur produs!

Acest articol a aparut prima data pe BabyGoGo.

Cum ar fi sa ai intr-un singur produs toate beneficiile pe care ti le doresti si de dare are nevoie tenul tau atat de mult, mai ales vara:

  • protectie solara in primul rand, pentru ca razele soarelui sunt primul dusman al tineretii tenului
  • fond de ten, pentru ca e un autobronzant care are aceeasi putere de acoperire ca cea a unui fond de ten
  • iluminator si blush, prin efectul de stralucire pe care il ofera
  • hidratare.

Am descoperit de curand pe site-ul Bottega Verde cel mai fain produs, un produs de make-up ALL-IN-ONE, de care m-am indragostit pe loc: SOL make-up: Protectie Solara – Gel de fata si corp pentru un bronz intens (50 ML).

Gelul este extraordinar. Eu nu l-as numi gel, e mai mult un fond de ten lichid, cu efect autobronzant, dar care hidrateaza tenul si il protejeaza de efectele nocive ale razelor soarelui. Cand am decshis gelul, m-a uimit culoarea acestuia, aveam impresia ca este mult mai inchis la uanta, dar ATENTIE: gelul este foarte spornic, se foloseste doar o picatura, iar efectul final este unul de blush, iluminator.

19190854_10154494633991689_1646653480_n

19206374_10154494633926689_103808959_n

Il recomad cu tot dragul, este un produs inovativ, despre care habar nu aveam!

 

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Astazi, Bottega Verde are peste 400 de magazine in intreaga lume si concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia.

La prima vedere unele dintre produse va pot parea un pic mai scumpe, dar pe site exista in fiecare zi promotii si daca le vanati cu atentie ofertele, puteti achizitiona produsele chiar si cu 90% reducere!

Zilele acestea, gelul de care va vorbesc are 50% reducere pe site-ul Bottega Verde si mai primiti si un cadou frumos!

Ah! Încă o chestie faină!

Bottega Verde s-a alăturat proiectului  Pădurea Copiilor, inițiat de ViitorPlus. iar cu fiecare comandă pe site-ul lor poți alege să donezi 5 lei sau 25 de lei pentru a ajuta natura. Acest proiect își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou nascut din Romania, pe o periodă de 5 până la 15 ani, astfel încât să putem preveni dezechilibrul mediului înconjurător care afectează atât calitatea aerului, cât și a apei și a vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *