7 modele de pedichiura pentru vara lui 2017

Pedichiura este, la fel ca manichiura, o carte de vizita pentru orice reprezentanta a sexului frumos. De multe ori tinzi sa uiti de pedichiura si sa acorzi mai multa atentie unghiilor de la maini, pentru ca sunt mai la vedere, insa odata cu venirea verii trebuie sa-ti rasfeti si picioarele.

Unghiile de la picioare necesita o ingrijire speciala in timpul sezonului cald, cand renunti la incaltamintea inchisa si o inlocuiesti cu sandale trendy. O pedichiura ingrijita nu iti confera doar un look atragator, ci si un confort psihic.

Pentru ca oja simpla este banala, sezonul aceasta ne-am gandit sa-ti propunem alte modele de pedichiura. Specialistiii BottegaVerde.ro iti arata care sunt cele mai hot modele de pedichiuri pentru vara anului 2017. Trebuie sa le incerci macar o data!

Modele pedichiura

  1. Pedichiura navy

Stilul marinaresc reinvie in fiecare vara, doar ca sa te duca cu gandul la valurile spumoase ale marii, la sezlongul asezat strategic sub soare si le briza care iti mangaie suav corpul.

Fii in ton cu decorul de la mare si alege sa-ti faci o pedichiura in stil navy. Nu trebuie sa alegi neaparat clasicele dungi albe si albastre. Opteaza pentru dungi alb-rosii, plus o ancora albastra, ca sa nu te indepartezi prea mult de la tema.

Opteaza pentru nuante de alb si albastru, precum gel shine – lac de unghii cu sclipici roz – albastru cer instelat si lac de unghii cremos.

  1. Pedichiura cu modele florale

Daca vrei sa-ti accentuezi feminitatea, poti alege un design de pedichiura cu motive florale sau cu fructe.

Nu sunt greu de realizat, daca ai putina rabdare si indemanare. Nu esti tocmai o maestra in arta desenului pe unghii? Atunci cumpara abtibilduri ornamentale cu aceste modele si bucura-te de privirile admirative ale celor din jur.

  1. Pedichiura in culori neon

Culorile neon sunt la mare cautare vara aceasta, fie ca este vorba despre piese vestimentare, fie ca este vorba despre accesorii – posete, pantofi sau sandale. Si cum pedichiura este un accesoriu pretios, de ce sa nu o pui in valoare cu ajutorul unei culori „turbate”?

Alege nuante aprinse de roz, galben, verde, albastru, portocaliu sau rosu si coloreaza-ti unghiile de la picioare. Daca vrei cu adevarat sa faci senzatie, poti alterna cate o culoare diferita pe fiecare unghie.

Incearca gel shine – lac de unghii – galben stralucitor de la BottegaVerde.ro!

  1. Pedichiura pastelata cu aplicatii

Daca iti plac culorile pastelate, alege sa le porti si pe unghiile de la picioare. O pedichiura in nuante deschise este eleganta si poate fi purtata si la un eveniment special.

Pentru ca pedichiura pastelata poate fi destul de banala, alege sa o decorezi cu aplicatii stralucitoare – mici rhinestones. De asemenea, poti colora una dintre unghii cu o oja aurie.

Incearca Gel shine – lac de unghii – roz confetti este un lac la fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste. Produsul prezinta o formula speciala de finisare, foarte stralucitoare si de o culoare omogena. Este disponibil intr-o varietate de nuante la moda si are in dotare o periuta maxi, pentru o aplicare usoara si de calitate.

  1. Pedichiura in culori metalice

Vara aceasta manichiura si pedichiura metalica sunt un must have, si nu o spunem doar noi, ci si celebritatile care au ales sa poarte acest stil pe covorul rosu, precum Beyonce, Christina Aguilera sau Kim Kardashian. Straluceste in noua ta manichiura si paseste cu incredere in fiecare zi ca si cum ai fi pe covorul rosu! Opteaza pentru gel shine – lac de unghii – argintiu metalizat pentru a fi mereu in tendinte!

  1. Pedichiura in nuante de albastru

Vrei o reteta sigura, atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura? Ei bine, in acest sezon e pe val orice combinatie intre nuantele de albastru care pornesc de la cerneala, trec pe la turcoaz si duc pana la bleu ciel. Poate pentru ca e culoarea libertatii. Gel shine – lac de unghii – albastru trendy este potrivit pentru iubitoarele acestei nuante!

  1. Pedichiura in nuante de rosu

Te poti bucura de luxul de a fi om de rand, purtand o pedichiura de un rosu mat, imperial, ca o petala de trandafir. Aceasta nuanta nu se va demoda niciodata! Opteaza pentru gel shine – lac de unghii – rosu seducator pentru o culoare omogena si un efect foarte lucios.

BottegaVerde.ro detine game speciale de lacuri de unghii, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a picioarelor, dar si pentru a obtine o pedichiura de invidiat,  alege produsele naturale din gamele de ingrijire de la Bottega Verde. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *