Pedichiura de toamna: 5 nuante de oja MUST HAVE!

Odata cu venirea lunilor de toamna, alegi o vestimentatie in ton cu sezonul, iar nuantele pe care le folosesti in makeup sunt specifice toamnei. Cata atentie acorzi, insa, nuantelor de oja pentru pedichiura dupa terminarea verii?

Iata ce nuante de oja TREBUIE sa incerci toamna aceasta

Chiar daca nu mai purtam la fel de des sandale sau pantofi decupati, toamna este un anotimp care ne ofera multe variante de culori pentru pedichiura noastra. De la nuante in tonuri calde de visiniu, caramiziu si oranj, pana la culori reci, in ton cu vremea, oja pentru toamna iti da ocazia sa incerci ceva diferit. Chiar daca unghiile tale de la picioare nu mai sunt la fel de mult in centrul atentiei cum erau vara, lasa-te inspirata de culorile toamnei si alege o pedichiura speciala!

  • Oja visinie. Daca nu ai prea multa inspiratie in ceea ce priveste nuantele de oja toamna asta, este de ajuns sa te plimbi pe strada pentru a observa frunze in nuante vibrante de visiniu care sa te incante. Poti alege lacul de unghii Smalto, visiniu inchis de la BottegaVerde.ro daca te astepti ca oja ta sa aiba o acoperire mare si o rezistenta crescuta.
  • Oja nude. Daca visiniul este prea indraznet pentru tine sau daca esti adepta unei pedichiuri naturale, alege o nuanta de nude cum este cea a lacului de unghii corector, bej de la Bottega Verde. Pe langa culoarea eleganta pe care o are, acest lac de unghii creeaza un aspect uniform, corectand si ascunzand liniile si petele pentru unghii frumoase, puternice si cu aspect sanatos inca de la prima aplicare.
  • Oja gri. De multe ori ne dorim o nuanta discreta, dar interesanta, iar toamna nuantele de gri sunt perfecte pentru pedichiura. Desi nu toata lumea agreeaza griul, aceasta este o culoare potrivita celor mai multe nuante de ten. Lacul de unghii Gel Shine, gri mystery de la BottegaVerde.ro este o varianta perfecta pentru iubitoarele de culori reci. In plus, acest lac de unghii este suficient de stralucitor pentru a concura cu efectul de gel al unei pedichiuri profesionale. Are o formula speciala, cu un finisaj exceptional, lucios, ultra luminos si consistent, iar peria cu care este prevazut este mare si plata, garantand o aplicare perfecta.
  • Oja sidefata. Pentru ca toamna soarele isi face simtita lipsa, tu poti opta pentru o pedichiura in culori sidefate, care sa reflecte lumina si sa iti insenineze ziua. Alege nuante de maro, visiniu sau piersica, iar daca vrei sa iesi din tipare, alege lacul de unghii Gel Shine, mov cu nuante aurii de la BottegaVerde.ro si pedichiura ta nu va trece neobservata! Indrazneste toamna asta si poarta nuante speciale cu sidef!

    Nu iti neglija pedichiura in sezonul rece, pentru ca aceasta este un detaliu important pentru aspectul tau! Indiferent de nuantele pe care le alegi, foloseste produse de calitate in culori deosebite! Bottega Verde ofera o gama larga de lacuri de unghii in nuante interesante si cu texturi diferite. Astfel, indiferent ca esti adepta unei pedichiuri indraznete sau ca iti doresti oje in culori naturale, poti gasi la BottegaVerde.ro oja perfecta pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *