Cosmetica organica: O noua comanda Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Cosmetica organica.
Cine nu are chef de cumparaturi? Eu mereu as da o fuga la cumparaturi. Cu greu ma mai abtin, dar cel mai des „arunc” in cos produse sau ingrediente cosmetice. Asa am facut si cu ultima comanda Bottega Verde. Vazusem un lac de unghii cu o culoare foarte frumoasa, de fructe de padure amestecate cu prune si am decis sa fac o noua comanda. Zis si facut!

Si de aceasta data am primit coletul foarte repede, ceea ce este un plus pentru companie, deoarece de multe ori am asteptat sa ajunga un colet mai mult decat era specificat pe site-ul unde am facut comanda.
Picture

   Si daca tot ti-am zis de lacul de unghii, am sa incep cu el. Culoarea este foarte frumoasa, mai aprinsa la cea de-a doua aplicare si lacul de unghii miroase a fructe (mai precis, a mure). Este un miros discret, ce-i drept, dar este destul de interesant.  Eu l-am sesizat cand am mers la culcare, pentru ca imbratisez perna in somn, altfel nu cred ca imi dadeam seama.

Lacul are doar 10 ml, dar mi se pare suficient pentru un sezon. Este o culoare vesela, potrivita pentru vara (daca nu esti setata pe trendurile sezoniere si porti ceaa ce ce iti place si ti se potriveste). Si daca plasezi comanda acum, este si la reducere.

   Urmatorul produs comandat este gelul demachiant pentru ten, pe care l-am ales in varianta mica. Ma cam plictisisem si imi terminasem toate produsele pentru curatarea tenului pe care mi le fac si m-am decis sa incerc ceva nou. Este un produs pentru toate tipurile de ten, foarte delicat si miroase foarte frumos. L-am aplicat pe fata umeda, ferind zona ochilor si in timp ce masam fata, a devenit usor cremos. Dupa clatire mi-a placut mult ca aveam tenul foarte curat si neted, fara sebum si deloc uscat. Eu am tenul cu o usoara tendinta de ingrasare, dar daca ai alt tip de ten, iti recomand sa iti iei tot aceasta cantitate mica (30ml) si sa testezi mai intai produsul.
​   La prezentarea produsului se specifica faptul ca poate fi folosit si la ochi. Ce-i drept, eu nu l-am folosit la demachierea ochilor, pentru ca am ochii mai sensibili si nu vreau sa risc.
Picture

   Si daca tot am decis sa mai testez si alte demachiante, am ales si o spuma pentru ten. Este un produs interesant, cu o textura usoara, deloc lipicioasa. Este pe baza de aloe si calmeaza tenul, in timp ce il curata foarte bine. Spre deosebire de gelul prezentat mai sus, la acesta nu am simtit pielea uscata dupa ce m-am spalat si sters pe fata.
Ce mi-a placut a fost parfumul delicat de citrice, pe care il simti din prima si faptul ca iti trebuie doar doua pufuri, astfel ca nu irosesti mult produs.
Picture

   Pentru tenul tern exista foarte multe produse, care aduc luminozitate si revigoreaza tenul. La fel este si masca purificatoarepe care am testat-o, cu argila din Maroc, ulei de morcovi, extract de srtuguri si de lemn dulce. Desi se mentioneaza pe produs ca este recomandat tuturor tipurilor de ten, nu stiu daca tenurile foarte uscate s-ar impaca cu aceasta masca. Pentru ca desi la inceput este foarte cremoasa, dupa doar cateva minute se usuca si strange fata. Insa rezultatul este fantastic – o piele curata, neteda si luminoasa.
Picture

   Acestea sunt ultimile produse comandate, pe care eu ti le recomand, deoarece contin ingredinte naturale. Daca plasezi comanda in aceasta perioada, vei observa ca inca sunt la reducere, asa ca poti alege si alte produse care ti-au atras atentia.

​   Pana la urmatorul articol, iti doresc sa ai o vacanta frumoasa si plina de aventuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *