Cum sa alegi forma ideala pentru unghii in functie de degete

O manichiura perfecta nu presupune doar intretinerea ei in mod frecvent si folosirea unor nuante de lacuri de unghii la moda, ci si alegerea unei forme corecte a unghiilor. Nu este nevoie sa faci vizite dese la saloanele de manichiura pentru a invata cateva informatii esentiale despre arta infrumusetarii mainilor.

Principalul aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o forma noua pentru unghiile tale este sa te gandesti daca ea ti se potriveste sau nu.

Citeste acest articol pentru a descoperi formele de unghii existente si care dintre aceste modele ti se potrivesc in functie de caracteristicile degetelor tale!

Forma pentru unghii

  • Unghii patrate rotunjite

Aceasta forma este ideala pentru cineva care nu munceste prea mult cu mainile si ii place sa experimenteze cu diferite modele pe unghii. Aceasta forma este potrivita pentru o multime de modele si, in plus, unghiile nu sunt prea predispuse la rupere. Aceste modele de unghii sunt foarte practice, neutre si potrivite pentru orice forma de deget. Poti folosi orice nuanta de lac de unghii, pentru ca va arata perfect! Forma este atat de versatila, incat nu exista argumente contra!

Pentru ca este vara, incearca gel shine – lac de unghii – aqua marin. Este la fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste, prezentand o formula speciala de finisare cu gel, foarte stralucitor si culoare omogena.

Cum obtii acest model de unghii: Pileste-ti unghiile rotunde, facand o misare de semicerc cu pila. Odata ce unghiile tale sunt rotunde, pileste varful unghiei, miscand pila intr-o singura directie (pilitul in mai multe directii nu este sanatos pentru unghii). La final, mai pileste putin colturile pentru a accentua forma rotunjita.

  • Unghii rotunde

Aceasta forma necesita foarte putina intretinere si totusi arata chic si ingrjita. Este ideala daca practici vreun sport sau daca muncesti mult cu mainile. Aceste unghii se rup foarte greu si necesita foarte putina ingrijire. Sunt perfecte pentru cele cu degetele lungi. Singurul dezavantaj este acela ca, pe unghii atat de scurte, modelele sunt mai greu de realizat, insa se gasesc destule variante din care sa alegi. Cel mai bine este sa mergi pe culori simple, naturale, care sa iti puna in evidenta degetele lungi.

Incearca lac de unghii extralaptos de la BottegaVerde.ro. Ofera o acoperire impecabila si de durata!

Cum obtii acest model de unghii: Cu o unghiera, taie unghiile cat de scurte posibil. Pileste apoi colturile cu o miscare curbata pentru a obtine forma rotunjita dorita.

  • Unghiile stiletto

Unghiile stiletto sunt potrivite persoanelor mai indraznete care nu se dau in laturi de la a incerca cele mai excentrice trenduri. Aceste unghii nu sunt potrivite pentru cele care iau contact cu copii sau lucreaza cu mainile in zona ochilor. Daca porti lentile de contact, de asemenea iti va fi dificil. Aceste unghii cu siguranta vor atrage atentia si vor fi ca un accesoriu pentru orice tinuta. Foarte multe celebritati au indraznit sa poarte acest tip de unghii.

Exista, insa, si aspecte negative ale doritoarelor care aleg aceasta forma. Aceste unghii vor ingreuna foarte mult activitatile zilnice si iti va lua destul timp sa te obisnuiesti cu ele. De asemenea, ele necesita si foarte multa intretinere si sunt foarte predispuse la rupere.

La acest tip de unghii se aleg, de obicei, lacuri de unghii in culori extravagante, precum gel shine – lac de unghii – mov sidefat.

Cum obtii acest model de unghii: Din moment ce sunt atat de lungi, probabil vei avea nevoie de extensii acrilice sau din gel. Pentru a obtine un rezultat optim, mergi la un salon si cere unghii stiletto sau migdala. Daca totusi ai unghii lungi naturale si vrei sa incerci acest model, pileste pe ambele parti ale unghiei pana obtii o forma triunghiulara, apoi pileste putin si varful pentru a nu fi prea ascutit.

  • Unghii patrate

Unghiile patrate atrag atentia, insa nu intr-un mod exagerat. Daca iti plac modele clasice si simple, precum o culoare uni sau o manichiura frantuzeasca, aceasta este forma ideala pentru tine. Aceste unghii sunt foarte rezistente si greu de rupt. Sunt potrivite pentru foarte multe modele si perfecte pentru manichiura frantuzeasca.

Necesita putina intretinere pentru a pastra forma patrata, intrucat ele tind sa creasca intr-o forma rotunjita. De asemenea, iti pot face degetele sa para mai scurte.

Opteaza pentru lac de unghii corector, uniformizant – nude pentru o rezistenta de durata si un aspect natural.

Cum obtii acest model de unghii: Pileste unghiile intr-o singura directie la varf pana ajung patrate. Pileste apoi si partile laterale pentru o forma patrata pefecta.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea si intretinerea unghiilor, folosind doar ingrediente naturale. Profita de ele pentru a-ti proteja pielea, unghiile si nu numai. Bottega Verde a luat fiinta in 1972, cand si-a deschis  un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *