Cum sa te machiezi la prima intalnire

Nu stim cum reactioneaza barbatii, dar noi cand ne gandim la prima intalnire ne vedem puse in situatia de a lua tot felul de decizii importante: cu ce ne imbracam, ce pantofi alegem, care este machiajul potrivit, cat trebuie sa dezvaluim despre noi, cat de misterioase sa fim.

Pregatirea dinaintea primei intalniri ne-a dat  batai de cap tuturor! Noi, femeile, putem exagera in anumite privinte, atat in ceea ce priveste machiajul, cat si in alegerea vestimentatiei. Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, ne sfatuieste care este machiajul ideal potrivit primei intalniriri cu el.

Insa, inainte de a invada trusa de machiaj, tine minte ca aspectul fizic pentru care optezi trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si ca nimic nu te va face sa arati mai bine decat felul tau de a fi.

Machiajul pentru prima intanire trebuie sa reflecte intalnirea propriu-zisa. Gandeste-te la locatie, la activitati, la lucrurile pe care vrei sa le obtii. O plimbare in parc, un film, un ceai, cina la un restaurant,  toate acestea presupun adoptarea unei noi strategii, cel putin in ceea ce priveste machiajul pentru care optezi.

Ce machiaj pentru intalnirea cu el trebuie sa adopti?

  1. Un ten frumos este un ten sanatos

Utilizarea cu regularitate a unor creme hidratante, va oferi tenului un aspect sanatos si il va face sa arate impecabil, indiferent de make-up-ul ales. Astfel, cu cat pielea arata mai bine, cu atat produsele de make-up vor putea fi intinse cu usurinta, iar efectul final va fi cel scontat.

Foloseste orez venere – crema de fata hidratanta cu extract din orez si ulei de orez, antioxidant si protectiv. Orezul Venere este un produs unic, obtinut in Italia la Vercelli in 1997, datorita operei de cercetare a Centrului de Cercetare a Sa.Pi.Se prin intersectarea unui soi de orez asiatic cu orezul negru care se gaseste la Institutul International de Cercetare pentru Orez cu sediul in Filipine si o varietate de orez orginiar din valea Padana. Crema din aceasta gama este un produs realizat fara silicon, coloranti si parabeni si contine un procent foarte mare de derivati din orez, printre care orezul Venere bio piemontez, uleiul de orez, ceara de orez, amidon de orez. Aceasta crema ajuta la diminuarea ridurilor si semnelor de oboseala, lasand pielea moale si stralucitoare.

  1. Nuantele de rosu emana pasiune

Nuantele de rosu, in diversele lor forme, sunt alegerea ideala, pentru machiajul la prima intalnire. Astfel, alegerea unui ruj rosu spre exemplu, pentru o cina romantica, poate fi alegerea ideala. Rujurile BottegaVerde.ro au in componenta lor pigmenti intensi si o textura cremoasa, care iti fac buzele seducatoare si irezistibile. Astfel, argan de maroc – ruj cu ulei de argan – rol protector – rosu indraznet, poate face diferenta, la prima intalnire. Usor de aplicat, cremos si placut, aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresori externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Pentru o culoare vibranta. Textura cremoasa si usor de aplicat, ofera culoare intensa si ingrijita placuta. Acest produs ofera hidratare profunda si un aspect de invidiat!

  1. Ochii frumos conturati sunt oglinda sufletului

La prima intalnire, femeile fac eforturi sa arate impecabil, acest lucru dandu-le batai de cap si pot exagera in anumite privinte, atat in ceea ce priveste make-up-ul, cat si in alegerea vestimentatiei.

Nuantele de rosu pe buze starnesc intotdeauna pasiunea si sunt, de cele mai multe ori, atribuite femeilor puternice si independente. Buzele rosii cer insa ca make-up-ul din zona ochilor sa fie unul simplu si discret, fara foarte multe culori. Andreea Has, specialist in make-up, recomanda un make-up simplu, dintr-o dunga fina de tus, pentru a nu incarca pleoapa. Tusul negru de ochi BottegaVerde.ro, graphic pen eyeliner – tus de ochi pentru aplicare profesionala – negru inchis  poate fi alegerea ideala, intrucat are o pensula extrem de usor de utilizat care ofera precizie maxima, fara prea mare bataie de cap.

  1. Fixarea machiajului pentru o rezistenta de durata

Consolidarea make-up-ului este un pas extrem de important, mai ales ca prima impresie, in cazul primei intalniri, va ramane mult timp, in mintea partenerului. Astfel, dupa realizarea make-up-ului, este necesara aplicarea unui strat subtire de pudra, care va fixa intreg make-up-ul.

Pentru a fixa fondul de ten se foloseste o pudra compacta, rezistenta la apa. Se aplica prin miscari de tapotare pe toata suprafata tenului, fara a uita de zona gatului. Incearca pudra rezistenta la apa cu ceara de albine si ulei de macadamia, 65 lei.

  1. Perfecta, din cap pana-n picioare

Prima intalnire este, de obicei, cea mai dificila, si implica de cele mai multe ori si foarte multe gesturi, astfel ca, mainile, joaca rolul principal. In general, oamenii folosesc mainile pentru a gesticula, pentru a explica, pentru a atrage atentia si, cum manichiura trebuie sa fie impecabila, lacul de unghii Bottega Verde,  lac de unghii cu rezistenta indelungata – rosu este alegerea ideala, pentru un aspect perfect, din cap pana in picioare.

Un aspect impecabil, o tinuta vestimentara adecvata si maniere feminine ireprosabile reprezinta reteta de succes pentru intalnirile reusite!

BottegaVerde.ro a creat game speciale de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului femeilor, care contin doar ingrediente naturale, perfect gandite pentru necesitatile tale, dar si pentru a te face sa arati impecabil! Prima intalnire alaturi de barbatul de care esti indragostita este foarte importanta, de aceea machiajul la prima intalnire te va ajuta sa ai si mai multa incredere in tine! Pune pret pe produsele pe care le folosesti, tinand cont de siguranta provenientei elementelor componente produselor care fac parte din trusa ta de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *