3 produse miraculoase pentru ingrijirea tenului cu probleme

Tenul cu probleme are nevoie de foarte multa ingrijire, de aceea tratamentele pe baza de produse naturale sunt singurele care pot imbunatati conditia pielii, datorita ingredientelor naturale bogate in vitamine si substante care hranesc si hidrateaza tenul. Descopera cele mai bune produse de tratamente naturale pentru ten acneic, extrem de accesibile si eficiente, de la BottegaVerde.ro.

Mastile din ingrediente naturale reprezinta tratamentul perfect pentru un ten cu probleme acneice, deoarece curata pielea in profunzime si vindeca ranile lasate de acnee. In plus, tratamentele naturale pentru un ten cu probleme sunt mult mai sanatoase si mai eficiente decat cremele din comert, care pretind rezultate miraculoase, dar care sunt pline de chimicale si pot face mai mult rau decat bine.

Produse pentru ten cu probleme acneice

  1. Foloseste piele pura – masca purificatoare cu argila. Este un produs ideal pentru a purifica in profunzime fata si gatul, in special in cazul tenului cu impuritati. Este un tratament de utilizat o data sau de doua ori pe saptamana. Foloseste principiul activ al argilei, remediu antic, cu eficacitate garantata care absoarbe impuritatile si sebuumul in exces, pentru a reda tenului luminozitatea. Ideal pentru a purifica in profunzime fata si gatul, in special in cazul tenului cu impuritati.
  2. Inainte sa aplici o masca din ingrediente naturale, curata foarte bine tenul. Este foarte important sa te demachiezi corect, ca sa indepartezi toate urmele de machiaj sau de crema. Pentru curatarea in profunzime a unui ten cu probleme acneice, alege piele pura – gel detergent cu extract de salcie. Produsul este un gel proaspat si delicat, care se implica in curatarea si, in acelasi timp, in combaterea petelor tipice tenului impur. Formula contine un apreciat mix de principii functionale, din care se evidentiaza extractul de salcie, cu proprietati purificante. Utilizat zilnic, contribuie la eliminiare impuritatilor, conferind un aspect omogen tenului.
  3. Ca si crema de fata, este bine sa folosesti piele pura – crema de fata seboechilibranta cu extract de salcie. Piele pura este o linie specifica pentru a asigura prospetime si frumusete si pentru a normaliza epiderma, care prezinta impuritati si imperfectiuni, tulburari care sunt des intalnite in tinerete, dar pot fi si provocate de alti factori, cum ar fi:
  • fumul;
  • alimentatia nepotrivita ;
  • produse de make-up neadecvate;

Caracterizata de produse specifice, purificante si astringente, ajuta la combaterea efectelor productiei excesive de sebuum, responsabil de aspectul lucios. Produs specific cu actiune exfolianta si purificanta, care ajuta la reinnoirea epidermei, ofera moliciune si confort imediat. Formula sa contine extract de salcie si minerale micronizate cu actiune matifianta, care ajuta la combaterea efectului lucios tipic tenului impur. Supusa testelor, crema a demonstrat o inalta activitate seboechilibranta.

  1. O alimentatie si un regim de viata sanatos te pot ajuta sa treci mult mai bine peste problemele tenului acneic. Opteaza pentru fructe si legume cu un continut ridicat de apa. Acest lucru ajuta organismul sa fie hidratat mai mult timp, iar pielea va fi hranita cu ajutorul mineralelor si vitaminelor de care are nevoie! Nu uita sa bei cei doi litri de apa pe zi, cu atat mai mult cu cat ca temperaturile ridicate ne deshidrateaza rapid!

Tinerete fara granite iti poate parea prea bine o zambitoare promisiune a unei lumi de basm, mult prea departe de ritmul realitatii. Cu toate acestea, Bottega Verde iti lasa indoiala deoparte prin crezul sau de piele frumoasa fara de varsta, pe care il poti regasi aplicat in fiecare dintre inovativele sale produsele de ingrijire a tenului. Ingredientele active naturale, formulele unice si substantele active patentate constituie secretul Bottega Verde pentru o fata luminoasa, cu un tonus excelent si cu un aspect mereu mai tanar. De acum poate fi si secretul tau!

Produsele de ingrijire BottegaVerde.ro au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si  pana la detaliile legate de ambalajul produselor. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire BottegaVerde.ro se va tranforma intr-o adevarata desfatare, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *