Cum obtii un coc frantuzesc perfect

Cocul frantuzesc este interpretat in anul 2016, pentru ca nu ofera doar un aspect elegant pentru orice eveniment festiv, dar si pentru ca poti adopta o varianta lejera a lui, pe care o poti purta la orice eveniment/iesire si in orice moment al zilei.

Pe langa faptul ca a fost considerata de-a lungul timpului o coafura pretioasa, un coc frantuzesc se reinventeaza in 2017 si poate fi purtat prins neglijent doar cu ajutorul catorva agrafe, daca iti doresti  un aspect final la moda si foarte sic.

Daca te pregatesti de un eveniment si vrei sa adopti o tinuta eleganta, vrei sa stralucesti, si iti doresti o coafura pe masura, alege cocul frantuzesc. Este simplu de realizat, iar tu vei fi cea mai rafinata femeie! Atunci cand este vorba despre un bal sau un eveniment foarte important, majoritatea femeilor aleg deseori sa isi aranjeze parul in acest fel. Cocul frantuzesc este chic, confera rafinament intregii tinute, si este extrem de simplu de realizat!

Realizarea cocului frantuzesc

  • Primul pas este sa iti piaptani tot parul pe o parte cu ajutorul unei perii. Fixeaza-l la baza gatului cu ajutorul a doua agrafe prinse in X si foloseste un spray profesional pentru a-l fixa mult mai bine si a fi sigura ca nu se increteste.

Foloseste cocos si keratina – lapte spray cu keratina si cocos – protectie – pentru par predispus la incretire. Este un produs exceptional pentru parul cret si greu de aranjat. Contine ulei de cocos, Keratina si produse contra umiditatii. Rezultatul este un par minunat, matasos si neted, care se piaptana si se aranjeaza mai usor. Este un produs deosebit, aranjand parul in mod delicat.

Pentru un par stralucitor, foloseste argan de maroc – ulei de argan restructurant cu efect de stralucire, ingrijire si protectie pentru parul deteriorat si fragil. Un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, acest produs imbraca parul intr-un invelis protector care il impiedica sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare, fiind  proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat.

  • A doua etapa este sa rulezi parul. Ruleaza-l cu grija, exact asa cum procedezi cu un cornet din hartie! Fixeaza cu agrafe pe lateral, iar in top modeleaza vartejul format. Ai doua variante: fie optezi pentru stilul cu suvite rasucite, fie le tapezi si le maschezi prinse la spate prin agrafe. Tot de trebuie sa faci este sa tragi din fata o suvita. Poti sa ascunzi varful cocului si astfel sa-i conferi un look compact.

Ca intreg aspectul fizic sa fie complet, foloseste parfum delicat pentru toate tipurile de par. Invaluie-ti parul cu un parfum foarte delicat care persista pe toata durata zilei. Este special creat pentru a inaltura mirosurile neplacute din mediu sa se imbibe in par, protejandu-l pe intreaga durata a zilei. Invaluie-ti parul cu ajutorul unui parfum foarte fin si delicat. Formula speciala tine departe mirosurile neplacute. Ai grija, insa, sa nu il pulverizezi pe flacari sau materiale incandescente si sa nu il lasi la indemana copiilor. Evitati, de asemenea, contactul cu ochii.

Bottega Verde a luat fiinta in 1972, prin deschiderea unui magazin de ierburi medicinale si cosmetice in interiorul orasului Pienza, in inima Toscanei, fiind cunoscuta precum regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Toate tratamentele Bottega Verde pentru par au la baza ingrediente active naturale, cu proprietati extraordinar de benefice, atent selectionate si potrivite pentru nevoi specifice. Asadar, daca ai nevoie de un produs pentru restructurarea firelor de par vei alege unul pe baza de Argan, sau Keratina, uleiul de nuci braziliene – pentru par vopsit, uleiul de masline pentru hranirea in profunzime etc. Intra pe www.bottegaverde.ro !Aceasta pagina ti se va descoperi ca o adevarata encliclopedie, pentru ca fiecare produs are o poveste, este special si foarte eficient. Alege produsul potrivit conform trebuintelor, asculta-ti natura si vei obtine un maxim de rezultate! Straluceste cu noul tau coc frantuzesc!

Intra chiar acum in comunitatea Bottega Verde! Doar astfel poti beneficia de cadourile oferite la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. In plus te vom tine la curent cu ultimele noutati si vei beneficia de reducerile si ofertele speciale destinate exclusiv membrilor. Viziteaza site-ul www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *