3 sfaturi pentru utile pentru vopsirea si ingrijirea firelor albe

Parul nostru are nevoie de o atentie sporita, mai ales daca nu mai avem frumoasa varsta de 20 de ani cand podoaba capilara era in cea mai buna forma. Odata cu varsta, firele albe de par isi fac aparitia fie ca vrem, fie ca nu, insa noi trebuie sa stim cum sa le ingrijim si cel mai important cum sa le acoperim. Si bineinteles, cea mai eficienta si la indemana solutie este vopsirea. Insa, pe cat de simplu ar parea procedeul, pe atat este de necesar sa urmezi anumite sfaturi astfel incat, parul tau sa devina sanatos, frumos si uniform vopsit. Astazi, ti-am pregatit 3 sfaturi utile pentru vopsirea si ingrijirea firelor albe de par.

Alege nuanta potrivita

Un aspect important in vopsirea parului este dat de culoarea dorita. Chiar daca tu vrei sa obtii o nuanta la moda, foarte populara in ultima perioada, trebuie sa te gandesti, in fond, daca tie ti se potriveste. Astfel, ia in calcul mai multi factori inainte sa iei o decizie:  tipul de ten, culoarea naturala a firelor de par sau tunoarea. De asemenea, tine cont de culoarea ta actuala a parului pentru a nu crea discrepanta intre firele normale si cele albe. Astfel, opteaza pentru o culoarea cu maximum doua tonuri mai deschise sau mai inchise fata de nuanta actuala. Daca esti in cautare de o vopsea blonda care acopera firele albe, noi iti propunem un produs foarte eficient: Color Brio de la Bottega Verde, in nuanta de blond natural foarte deschis. Acopera perfect firele albe, lasand parul uniform si matasos.

Alege o vopsea fara amoniac

Vopsirea parului poate deteriora structura firelor, astfel incat este recomandat sa folosesti o vopsea de par fara amoniac. Avand o textura blanda, nu va afecta sanatatea podoabei capilare, ci din contra ii va conferi stralucirea de care are nevoie. Incearca Vopseaua de par Color Brio, care asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul. In plus, asigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice.

Foloseste tratamente de regenerare

Pentru a pastra culoarea pentru o perioada mai indelungata este esential sa ii acorzi parului o mai mare ingrijire. Astfel, folosind tratamente in mod constant, parul va ramane sanatos si puternic in ciuda factorilor externi, precum: vantul, soarele, apa sarata, etc. Simpla aplicare a unei masti va imbunatatii vizibil structura parului, dar ii va oferi si un plus de stralucire. Noi iti propunem Uleiul protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia pentru par vopsit, special conceput pentru aplicarea zilnica. Uleiul nucilor braziliene protejeaza si cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire.

Stim cu toatele cat de multe sacrificii facem pentru a ramane mereu in cea mai buna forma, atat fizic, cat si mental. De aceea, ne dorim ca toate eforturile noastre sa nu fie in zadar, ci sa se reflecte in sanatatea si estetica trupului nostru. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat cele mai eficiente produse pentru rasfatul tau de zi cu zi. Avand doar ingrediente naturale, produsele sunt un adevarat izvor de sanatate si frumusete. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *