Mergi la prima intalnire cu parintii lui? Iata 3 sfaturi de make-up pentru tine!

Relatia voastra a evoluat, simti ca ai inceput sa il cunosti si ca nici tu nu mai esti un mister pentru el. E timpul sa ii cunosti parintii. Cu siguranta te gandesti cum ar trebui sa te imbraci, cum  sa vorbesti, dar mai ales cum sa te machiezi pentru a face o impresie buna.

Este interesant cand prietenul tau te invita in vizita la parintii lui. Nu numai ca inseamna ca familia lui va stii de tine, ci inseamna ca este gata sa faca un pas imens. Lucrurile sunt pe punctul de a deveni serioase, ceea ce inseamna ca trebuie sa abordam problema serioasa a modului in care te vei stradui sa asteptati ziua cea mare.

Iata 3 sfaturi pentru un machiaj de purtat la prima intalnire cu parintii lui, de la buze la contur:

1. Machiajul fetei

Incepe cu look natural si simplu pentru a avea un safe make up. Pregateste-ti pielea cu o crema hidratantanta bogata in vitamine, apoi uniformizeaza-ti si perfectioneaza tonul pielii ascunzand orice pete sau cercuri de sub ochi cu un fond de ten cu acoperire usoara. Daca fondul de ten nu iti acopera cearcanele in totalitate si crezi ca nu te poti prezenta in fata parintilor lui asa, alege sa folosesti un anticearcan. Omite blush-ul in nuante pigmentate si utilizeaza o pudra pentru o pata de culoare pe obrajii tai, care va ramane pe tot parcursul intalnirii. Finiseaza cu un iluminator deasupra pometiilor si cu o pudra translucida, care va inlatura luciul de care nu ai nevoie pe tot parcursul zilei. In ceea ce priveste conturul fetei, nu abuza cu nuantele mai inchise. Un machiaj natural va fi placut si potrivit pentru un astfel de eveniment.

2. Machiajul ochilor

Sigur, stii ca nu este ideal sa porti in ziua aceea un look cat eyes sau un fard puternic pe pleoapele ochilor, dar totusi poti purta un machiaj pentru ochi. Defineste-ti ochii cu un fard mat si in nuanta naturala, acesta va rezista pe pielea pleoapelor pentru cat mai mult timp si nu va fi nevoie de retusuri. Finalizeaza machiajul cu un rimel rezistent la apa, astfel incat sa nu fii stresata ca ti se va intinde rimelul.

3. Machiajul buzelor

Inainte de a aplica rujul sau luciul tau preferat, trebuie sa te gandesti daca nuanta lui se potriveste cu contextul in care te vei afla. Un rosu aprins nu este bine venit, dar un ruj in nuanta naturala (ruj hidratant cu ulei de argan, camel) este perfect. Daca nu esti sigura nici cu aceasta nuanta poti alege sa nu porti nimic pe buze. Trebuie doar sa iti exfoliezi buzele, astfel incat ele sa fie catifelate si moi si poti aplica un balsam de buze usor. Cu siguranta nu vei da gres, iar tu vei fi eleganta purtand un machiaj lejer.

Un machiaj pentru un  astfel de eveniment este important, iar tu trebuie sa fii cat mai naturala! De aceea, BottegaVerde.ro iti pune la dispozitie o gama variata de produse naturale, care sa iti defineasca usor trasaturile feminine. Produsle Bottega Verde sunt accesibile si realizate din ingrediente naturale,  ca tu sa arati exceptional in orice zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *