Ingrijirea parului vopsit: beneficii ale produselor ce contin ulei de nuci braziliene

Arborele de nuci braziliene creste de-a lungul Amazonului, nu doar in Brazilia. Acestea sunt de dimensiuni mari, in comparatie cu alte nuci. Doar sase nuci reprezinta o portie de aproape 30 de grame. Nucile braziliene ofera multi nutrienti si grasimi considerate sanatoase atunci cand sunt consumate cu moderatie. L-arginina, grasimile omega-3, sterolii vegetali, grasimile nesaturate, vitamina E si fibrele care se gasesc in aceste nuci contribuie impreuna la beneficiile pentru sanatatea inimii. De asemenea, consumul de nuci braziliene va pot intari sistemul imunitar si pot contribui la prevenirea cancerului si bolilor cardiovasculare.

Nucile braziliene sunt apreciate tot mai mult datorita continutului ridicat de seleniu si de grasimi sanatoase in privinta carora studiile atesta numeroase beneficii pentru sanatate.

Specialistii BottegaVerde.ro va prezinta principalele proprietati si beneficii ale consumului de nuci braziliene, dar si efectele pe care produsele pe baza de aceste ingrediente le au asupra parului.

Nuci braziliene beneficii asupra sanatatii

Este recomandat sa consumam doar cateva bucati de nuci braziliene crude de 2-3 ori pe saptamana pentru a ajuta sanatatea inimii, pentru a sustine buna functionare a sistemului imunitar, dar si pentru a preveni boli grave. Nucile braziliene sunt foarte hranitoare si dau repede senzatia de satietate.

Introducand nucile de Brazilia in rutina de alimentatie, nu mai este necesar sa apelam la suplimente de seleniu. Europenii au un nivel scazut de seleniu in sange. Astfel, in timp ce recomandarile specialistilor sunt de aproximativ 65 de micrograme de seleniu zilnic, in multe tari europene, chiar dintre cele mai dezvoltate, aportul este mult mai mic. Persoanele stresate, cei cu un sistem imunitar slab ori bolnavii cronic au nevoie de un aport constant de seleniu. Seleniul este un oligoelement pe care organismul nu are capacitatea de a-l sintetiza. Tocmai de aceea este necesar sa asiguram necesarul de seleniu din alimentatie.

Nucile braziliene sunt recunoscute pretutindeni datorita continutului ridicat de seleniu. Seleniul este considerat a fi parte a grupului de compusi care intretin sanatatea inimii, numiti antioxidanti. Lucreaza cu proteinele din organism pentru a produce enzimele antioxidante. Antioxidantii sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a preveni deteriorarea celulelor. Acesti compusi folositori pot reduce riscul bolilor cardiovasculare si de anumite tipuri de cancer.

Nuci braziliene beneficii pentru par

Un beneficiul major al consumului de nuci braziliene este si acela ca stimuleaza cresterea parului, datorita continutului de seleniu. Desi seleniul este considerat a fi o urma de mineral, deficitul de seleniu este asociat cu probleme cresterii parului. Aceasta pentru ca seleniul ajuta organismul sa proceseze proteinele responsabile pentru cresterea parului. Chiar daca aveti destule proteine in alimentatie, un deficit de seleniu poate impiedica parul sa aiba cea mai buna rata de crestere. Retineti ca acest lucru nu inseamna ca nucile braziliene pot inversa procesul de cadere severa a parului, precum alopecia sau caderea parului la barbati. Oricum, ele pot ameliora probleme de crestere a parului cauzate de o nutritie defectuoasa.

1.Pentru ingrijirea parului vopsit, este recomandat sa folositi sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii – culoare de lunga durata – par vopsit si cu suvite. Spalare dupa spalare protejeaza, intretine si imbunatateste stralucirea culorii. Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea mineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitate. Pentru a avea un par protejat si stralucitor. Pentru o culoare stralucitoare si luminoasa, de lunga durata, datorita actiunii dintre uleiul de nuci braziliene si fructele rosii.

2.De altfel, masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii – hranitoare in 3 minute – par vopsit si cu suvite hraneste parul de la radacina la varfuri, lasand firele moi si stralucitoare si  mentine culoarea vie, plina de stralucire. Acest produs combina actiunea nutritiva a uleiului de nuci braziliene cu ingredientele mineralizante ale fructelor rosii, care confera vitalitate parului sublimarea instatanee a culorii. Este potrivit pentru hranirea in profunzie a parului si pentru a-l proteja timp indelungat. Uleiul de nuci braziliene si fructe rosii revitalizeaza parul si protejeaza culoarea.

3.Pentru un tratament complet, foloseste ulei protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia – pentru o culoare stralucitoare – pentru par vopsit. Acest produs este practic pentru folosirea zilnica nutritiv, protector pentru par vopsit, conferindstralucire si moliciune. Uleiul nucilor braziliene protejeaza si cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire. Uleiul nucilor braziliene protejeaza si cel de nuci de macadamia restructureaza firul in intregime conferindu-i stralucire.

Bottega Verde crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe invataturile naturii, iar produsele de ingrijire a parului concepute sunt dovada activa a acestui fapt. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii Bottega Verde de fiecare data, cu fiecare produs creat, dovada fiind cele peste 300 de ingrediente active, care fac parte din patrimoniul pretios din spatele celor mai bune cosmetice Bottega Verde.

Produsele de ingrijire a parului Bottega Verde au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si in detalii cum este ambalajul. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *