Scapa de pielea lasata: 5 sfaturi utile pentru o piele ferma!

Toate ne-am dori sa avem in permanenta o piele cat mai ferma, fara sa fie nevoie sa depunem eforturi prea mari pentru asta. Pielea are nevoie, insa, de o ingrijire riguroasa pentru a arata intotdeauna bine si pentru a fi sanatoasa. Exista cateva secrete care te pot ajuta sa iti mentii pielea elastica si frumoasa.

Iata ce trebuie sa stii pentru a avea o piele ferma

  • Ai grija la schimbarile de greutate

De cele mai multe ori, dupa fluctuatiile greutatii corporale ne confruntam cu diferite probleme ale pielii, cele mai frecvente fiind vergeturile si pielea lasata. Daca vrei sa eviti aparitia pielii inestetice, ai grija la schimbarile pe care le sufera greutatea ta si tine-ti sub control alimentatia!

  • Fii activa!

In legatura directa cu schimbarea greutatii este, desigur, activitatea fizica. Pentru a avea o piele ferma si pentru a te bucura de un organism sanatos, fa miscare cat mai des. Daca ai un program incarcat si nu ai timp sa ajungi prea des la sala, poti sa incluzi in rutina ta exercitii in fiecare dimineata, imediat dupa ce te trezesti. Pe langa beneficiile pe care le vei observa in privinta formei fizice si la nivelul pielii, vei avea o energie pozitiva care va dura toata ziua.

  • Ingrijeste-ti pielea!

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de ingrijirea corporala este concentrarea atentiei asupra pielii. Daca te confrunti cu piele lasata, aplica-ti cat mai des o crema de tonifiere pentru piele lasata. Poti alege serul concentrat cu acid hialuronic si extract din flori albe cu efect hranitor si de lifting, Ialuron plus de la BottegaVerde.ro. 

  • Masajul corpului

Daca inca nu te confrunti cu pielea lasata, dar iti doresti sa previi aparitia acesteia, trebuie sa acorzi atentie pielii si sa iti masezi corpul in fiecare zi. Poti alege o crema hidratanta poti sa fii cu un pas inaintea problemelor ce pot aparea si sa folosesti o crema pentru fermitate. Opteaza pentru crema de corp pentru masaj cu proteine de soia si ulei de migdale dulci Scolpito de la BottegaVerde.ro. 

  • Hidratarea

Cel mai la indemana secret de care ar trebui sa tii cont pentru a avea o piele elastica este hidratarea in profunzime a pielii. Daca te vei hidrata corespunzator, pe langa faptul ca pielea ta nu se va mai simti uscata si descuamata, aceasta va fi vizibil mai ferma. Poti integra in ritualul tau de ingrijire tratamentul pentru corp Scolpito cu acid hialuronic si extract de crin alb de la Bottega Verde. 

Daca te confrunti cu probleme ale elasticitatii pielii, trebuie sa acorzi o atentie sporita modului in care iti tratezi pielea, iar daca nu ai intampinat inca aceasta situatie, este bine sa fii constienta ca ar trebui sa o previi. Hidrateaza-ti pielea, fa miscare, ai grija ca greutatea ta sa nu fluctueze drastic si aplica-ti tratamente corespunzatoare! La Bottega Verde poti gasi produse de calitate, imbogatite cu ingrediente active care sa iti hraneasca pielea si sa te faca sa te simti rasfatata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *