Modele unghii naturale mici

Esti in pana de idei si cauti modele de unghii simple, pentru a iti face singura manichiura  acasa? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca iti voi demonstra cat este de simplu sa iti realizezi propria manichiura pe unghii naturale, in confortul propriului tau camin, fara a investi timp si bani pentru vizitele la salonul de infrumusetare. Mai mult, vei invata care sunt  modele de unghii mici, simple in voga in acest sezon. Sa fi in tendinte este atat de simplu!

Descopera care sunt cele mai in voga modele pentru unghii naturale si fii creativa atunci cand vine vorba de alegerea culorilor si a tiparelor pe care vrei sa le realizezi pe unghii. Manichiura unghiilor naturale poate fi distractiva si iti va permite sa experimentezi foarte des!

Chiar daca iti faci manichiura acasa pe unghii naturale, asta nu inseamna ca trebuie sa fie simpla si plictisitoare sau sa nu reziste mult timp. Bottega Verde iti prezinta cum sa-ti faci acasa o manichiura rezistenta si spectaculoasa, chiar daca esti incepatoare sau nu ai indemanare.

Manichiura unghii naturale facuta acasa

Cand iti faci manichiura acasa, una din cele mai importante probleme este aceea ca oja nu rezista mult pe unghii si la una sau doua zile esti nevoita sa-ti refaci culoarea. Daca vrei o manichiura rezistenta, conteaza si calitatea ojei, dar si felul cum o aplici. Iata ce trucuri poti sa incerci.

  • Nu tine unghiile in apa inainte de a-ti face manichiura. Oja aplicata pe unghiile care au stat putin timp in apa se desprinde mai usor.
  • Foloseste un buffer pentru a elimina cu totul oja veche sau alte urme de pe unghie.
  • Degreseaza bine unghia cu alcool sau acetona. Foloseste dizolvant fara acetona, cu extract de miere. Acesta contine o formula delicata, fara acetona, ce se usuca rapid si nu deterioreaza unghiile. Formula speciala cu extract de miere, ce hidrateaza si calmeaza, este ideala chiar si pentru eliminarea urmelor de culoare de pe unghiile artificiale.
  • Aplica o baza, apoi aplica oja in doua sau mai multe straturi subtiri – e mai bine decat sa aplici un singur strat gros. Foloseste baza tratament de netezire pentru unghii, cu extract din pietre de rau si calciu.
  • Nu agita sticluta cu oja inainte de folosite.
  • La final aplica un top coat. Opteaza pentru top coat stralucitor cu efect de gel. Este perfect pentru a conferi luciu si rezistenta manichiurii. Usor de aplicat, se usuca repede.Formula speciala foarte stralucitoare, amplifica stralucirea lacului de unghii „cu efect de gel” pentur un rezultat foarte profesionist.

In general, ojele cu sclipici sau cele foarte sidefate tin mai mult decat cele mate. Daca ai un lac rozaliu, aproape transparent, dar foarte sidefat, aplica-l in loc de topcoat si manichiura va fi mult mai rezistenta.

Alege un lac de unghii corector, uniformizant – nude pentru o rezistenta de durata si un aspect natural sau un lac de unghii extralaptos de la BottegaVerde.ro.

Modele de unghii simple, dar deosebite pe care le poti face acasa

Chiar daca nu ai indemanarea unei manichiuriste, iti poti face acasa o manichiura deosebita. O idee foarte buna de luat in seama este manichiura accent nail – una din unghii are o culoare sau un model diferit de al celorlalte. Este un trend pe care l-au adoptat si vedetele si de care te poti folosi si tu. Manichiura este usor de facut acasa, avand si un aspect extrem de deosebit.

Daca stii sa faci o manchiura french, incearca si varianta french colorata, un model simplu, dar de efect. Poti folosi oja mata sau cu sclipici.

Manichiura in doua sau mai multe culori este de asemenea o idee foarte buna pentru cele care nu au indemnanare, dar vor sa realizeze acasa o manichiura spectaculoasa.

BottegaVerde.ro detine game speciale de lacuri de unghii, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a unghiilor naturale, dar si pentru a obtine o manichiura de invidiat,  alege produsele naturale din gamele de ingrijire de la Bottega Verde. Laboratoarele Bottega Verde au creat produse speciale pentru ingrijirea si intretinerea unghiilor, folosind doar ingrediente naturale. Profita de ele pentru a-ti proteja pielea, unghiile si nu numai. Bottega Verde a luat fiinta in 1972, cand si-a deschis  un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei – regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene. Intra pe www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *